Aktywne Wpisy

lubie-sernik +123
Nie wiem co mam robić... W sobotę mam płynąć na wyspę Kho Pi Pi, ale od dwóch dni non stop pada deszcz. I to nie taki zwykły deszcz, tylko jest ulewa.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
źródło: IMG_20260702_234516
Pobierz
Ukiss +101
W piłkarskiej Ekstraklasie nigdy nie występowała drużyna z województwa lubuskiego.
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W

źródło: 1000002810
PobierzKupiłem w ciemno po komentarzach, żeby tego nie robić, bo cuchnie jak stara krypta z mumią po walce z wiedzminem.
Przez tydzień mi się bardzo podobał, potem miałem go dość a nawet mnie odpychał.
Oddałem.
Po pół roku kupiłem wersję sport.
Powtórka.
@Akilles: Pachnie jak kadziło i las, dobry jeśli jesteś ze specjalizacji Leśnych Nekromantów. Ja lubię na jesień.
Ja uwielbiam, bardzo przytulny zapach, a do tego komplementogenny jak diabli.
źródło: temp_file6464387080594326284
PobierzU mnie w biurze były dwie opinie:
Krypta z dodatkiem ogórka kiszeńca
Tajemniczy las na skraju jesieni i zimy
@Akilles
Za tyle co one kosztują to bierz i najwyżej komuś o---------z na e-bazarku