Aktywne Wpisy

Soothsayer +111
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz
GangKobry +92

A1 Front raise 6-8 - 10s rest
A2 Incline Biceps curl 6-8 RIR 0-1
albo
Wznosy na boczny bark z glowa odchylona do tylu, dzieki czemu skraca sie czworoboczny.
Jest to o tyle ciekawe, że niemalże w każdej dziedzinie zycia dążymy do upraszczania wszystkiego, tmczasem w przypadku ćwiczeń na silowni wszystko idzie w drugą stronę i z banalnej rzeczy jaka jest pomachanie ciezarkami za wszelką cenę próbuję się zrobić fizykę kwantową.
Bez urazy, of kors. W żadnym wypadku nie
Podczas siadów pchać kolana do przodu. Podczas wyciskania leżąc zbliżaj klatę do sztangi. Podczas wiosłoawnia nie ciągnij "dłonią", ale łokciem do tyłu.
Ale ja nie mówię o profesjonalizacji samego zagadnienia tylko o języku jaki jest do tego używany, w ramach którego w sposób zamierzony lub nie, epatuje się coraz to bardziej złożona terminologia i coraz to bardziej hermetycznym językiem niedostępnym dla przeciętnego zjadacza chleba. Tym samym tworząc, zupełnie niepotrzebnie, duzo wyższy poziom wejścia niż jest on w rzeczywistości. Rozumiem, że konieczność precyzyjnego sformułowania myśli czasem wymaga użycia terminu specjalistycznego, natomiast mam wrażenie