Wpis z mikrobloga

@Wink tego to ja akurat nigdy nie powiedzialem ( ͡º ͜ʖ͡º) z tego co ogladam na strimku ktory wrzucilem na tagu to zapowiada sie inkwizycja 2.0 z jeszcze nudniejszymi dialogami postaciami i fabula, z walka moze troche dynamiczniejsza niz poprzednik za to bez opcji kontrolowania towarzyszy na wzor czegos z mass effecta (ktora jest akcyjniakiem ze sladowymi elementami rpg)
  • Odpowiedz
@Varelse: z tego co widzę po recenzjach - postacie są super, story też dobre, walka podobnie. Póki co wszystko wskazuje, że BioWare dowiozło. Teraz czekamy na gameplaye żeby z czystym sumieniem kupić xD
  • Odpowiedz
@Varelse: nie no, recki wydają się o tyle rzetelne, że nie są hurra optymistyczne. Zwłaszcza recka od CD Action, gdzie po sześciu godzinach się zachwycano mocno jest bardzo ostra (6/10).

Finalnie zdaje się, że gra będzie raczej tylko dobra. Dla mnie jako kogoś kto DA uwielbia to raczej coś nie do skipowania, ale też co najmniej tydzień jeszcze odczekam
  • Odpowiedz
@Varelse: ta gra jest gwoździem do trumny BioWare, po latach od premiery ograłem 1 i podobała mi się. W przypadku reszty patrzyłem na recenzję i nie zdecydowałem się dokładać do interesu EA. Na trailerach nowy DA nawet się nie ociera o klimat z jedynki. Już trudno dragon age, dragon agem wszyscy i tak wiedzą, że to była ta druga najlepsza seria BioWare ostatnich lat natomiast Szkoda mi serii mass effect,
  • Odpowiedz