✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cześć Mirki Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu, a piętro niżej chyba jakaś osoba niepełnosprawna, która czasami wydziera się w niebogłosy, zazwyczaj jakiś bełkot i często odbywa się to w nocy przez co po prostu nie możemy z dziewczyną spać. Wiem, że mieszka tam ktoś jeszcze "normalny" i czasami bywa jakaś osoba do opieki, albo opiekunka, no i czasami walenie w podłogę szczotką powodowało, że jakoś uciszali tę osobę, ale dzisiaj już przelało to czarę goryczy gdzie nie spałem przez te krzyki praktycznie całą noc. Pytanie brzmi czy mam jakąś możliwość perswazji, żeby była cisza przynajmniej w nocy, nie wiem dzwonienie na policję, albo jakąś instytucję, czy tylko takie za które grozi paragraf? #nieruchomosci #mieszkanie #pomocy
@mirko_anonim przyzwyczaić się, zaczniesz im robić problemy to ta osoba zabiorą rodzinie i wyślą do dpsu a tam to gorzej jak w więzieniu bo co by nie mówić więzień ma jakieś szanse obrony przed innymi więźniami czy może chociaż skargi pisać na klawiszy. W dpsie drzwi się zamykają i nawet jak ktoś mówi że źle to zwalone to jest na chorobę…..
Przyzwyczaj się i zaakceptuj to że ta osoba niepełnosprawna taka
@o__0: Myślisz, że tłuczenie w podłogę o trzeciej w nocy w odpowiedzi na darcie mordy nie jest wystarczającą aluzją skłaniającą do ciszy? Dzisiaj pewnie i tak pójdę, tylko nie wiem co to zmieni jak powiem, że chcę
@mirko_anonim zamiast walić szczotką w podłogę jak jakiś zyeb następnego dnia się idzie normalnie zapukać i porozmawiać jak będzie opiekun czy ktoś inny, nie potrafisz ogarnąć tak prostej rzeczy?
@Filipterka25: wbrew pozorom można z taką osobą pogadać, o ile nie jest agresywna. Większość agresji to autoagresja i nieumiejętność radzenia sobie z emocjami.
Cześć Mirki
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu, a piętro niżej chyba jakaś osoba niepełnosprawna, która czasami wydziera się w niebogłosy, zazwyczaj jakiś bełkot i często odbywa się to w nocy przez co po prostu nie możemy z dziewczyną spać.
Wiem, że mieszka tam ktoś jeszcze "normalny" i czasami bywa jakaś osoba do opieki, albo opiekunka, no i czasami walenie w podłogę szczotką powodowało, że jakoś uciszali tę osobę, ale dzisiaj już przelało to czarę goryczy gdzie nie spałem przez te krzyki praktycznie całą noc.
Pytanie brzmi czy mam jakąś możliwość perswazji, żeby była cisza przynajmniej w nocy, nie wiem dzwonienie na policję, albo jakąś instytucję, czy tylko takie za które grozi paragraf?
#nieruchomosci #mieszkanie #pomocy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Przyzwyczaj się i zaakceptuj to że ta osoba niepełnosprawna taka
@o__0: Myślisz, że tłuczenie w podłogę o trzeciej w nocy w odpowiedzi na darcie mordy nie jest wystarczającą aluzją skłaniającą do ciszy?
Dzisiaj pewnie i tak pójdę, tylko nie wiem co to zmieni jak powiem, że chcę
@Filipterka25: przecież op pisze, że mieszka tam też ktoś "normalny"
@dzester: Gdzie najlepiej zacząć
@o__0: I co ta osoba ma zrobić z chorą? Zakneblować?
@Bananada: No tak, to my się wydzieramy w noc i dzień przeszkadzając sąsiadom bo nic nie mamy lepszego