Wpis z mikrobloga

"Jesteś obserwowany. Rząd ma tajny system, maszynę, która szpieguje cię o każdej godzinie każdego dnia. Wiem, bo ją zbudowałem".

Wczoraj sobie po latach odpaliłem. Ale to był zacny serial. Caviezel i Emerson zrobili ten serial. Oczywiście trzeba przebrnąć przez pierwszy sezon, który raczej był takim proceduralem, ale później ktoś tam pokminił i zrobił się z tego taki lekki serial scifi. Polecam!

#seriale
Mega_Smieszek - "Jesteś obserwowany. Rząd ma tajny system, maszynę, która szpieguje c...

źródło: 513722b8dff999c5498a51ece44b3ded8d732c4d5206ce8cc0c3d3fc65d89875

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek wlasnie muszę wrócić, bo oglądałem na bieżąco mniej więcej do chyba połowy 4 sezonu? Jak zginęła ta łaska w lewym górnym rogu zdjęcia, później chyba była jakaś przerwa i nie wróciłem a serial był zaiste dobry
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Jeśli zabawa zaczyna się dopiero od drugiego sezonu to wg Ciebie trzeba się męczyć i oglądać pierwszy do końca ? xd
Zawsze mnie rozwalają takie argumenty
Powtórzę nie twierdzę że to zły serial, zwykły tasiemiec który może się podobać wielu osobom...
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: mi się zaczął podobać dopiero od 3 sezonu bo nie lubię procedurali, a tam od 3 już zaczęli zmieniać formułę i była mainstory która się rozwijała i odchodzili od procedurala. od 3 do ostatniego bardzo fajny serial. wcześniej to szkoda czasu bo nic z niczego nie wynika gdyż 1 odcinek otwarcie i zamknięcie jakiejś historii które się ze sobą nie łączą.. poza finałami sezonów. więc możesz sobie odpalić np
  • Odpowiedz