"Jesteś obserwowany. Rząd ma tajny system, maszynę, która szpieguje cię o każdej godzinie każdego dnia. Wiem, bo ją zbudowałem".
Wczoraj sobie po latach odpaliłem. Ale to był zacny serial. Caviezel i Emerson zrobili ten serial. Oczywiście trzeba przebrnąć przez pierwszy sezon, który raczej był takim proceduralem, ale później ktoś tam pokminił i zrobił się z tego taki lekki serial scifi. Polecam!
@Mega_Smieszek wlasnie muszę wrócić, bo oglądałem na bieżąco mniej więcej do chyba połowy 4 sezonu? Jak zginęła ta łaska w lewym górnym rogu zdjęcia, później chyba była jakaś przerwa i nie wróciłem a serial był zaiste dobry
@Mega_Smieszek: Po kilku polecajkach na wykopie zacząłem oglądać. Nie podszedł mi, kolejny który co jakiś czas tu się pojawia i nie rozumiem dlaczego. Nie piszę że jest zły ale naprawdę nie rozumiem tego wykopowegu hypu na to
@Mega_Smieszek: Odpadłem po 3 odcinkach. Zabrałem się do niego ze dwa lata temu. A wtedy i teraz było dużo lepszych pozycji do obejrzenia i po prostu odstawiłem i zapomniałem
@maniek-sznajder Warto doczytać to co napisałem w pierwszym wpisie :D Zabawa dopiero zaczyna się od drugiego sezonu, a już tak na całego to od trzeciego.
@Mega_Smieszek: Jeśli zabawa zaczyna się dopiero od drugiego sezonu to wg Ciebie trzeba się męczyć i oglądać pierwszy do końca ? xd Zawsze mnie rozwalają takie argumenty Powtórzę nie twierdzę że to zły serial, zwykły tasiemiec który może się podobać wielu osobom...
@Mega_Smieszek: mi się zaczął podobać dopiero od 3 sezonu bo nie lubię procedurali, a tam od 3 już zaczęli zmieniać formułę i była mainstory która się rozwijała i odchodzili od procedurala. od 3 do ostatniego bardzo fajny serial. wcześniej to szkoda czasu bo nic z niczego nie wynika gdyż 1 odcinek otwarcie i zamknięcie jakiejś historii które się ze sobą nie łączą.. poza finałami sezonów. więc możesz sobie odpalić np
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Wczoraj sobie po latach odpaliłem. Ale to był zacny serial. Caviezel i Emerson zrobili ten serial. Oczywiście trzeba przebrnąć przez pierwszy sezon, który raczej był takim proceduralem, ale później ktoś tam pokminił i zrobił się z tego taki lekki serial scifi. Polecam!
#seriale
źródło: 513722b8dff999c5498a51ece44b3ded8d732c4d5206ce8cc0c3d3fc65d89875
Pobierzźródło: IMG_4451-1800x1200
PobierzZawsze mnie rozwalają takie argumenty
Powtórzę nie twierdzę że to zły serial, zwykły tasiemiec który może się podobać wielu osobom...