Aktywne Wpisy

tjbb +200
#afera #kosmetyki #allegro #oszukujo #podrobki #zdrowie #uroda
Na Allegro kwitnie handel podróbkami dermokosmetyków, m.in La Roche Posay. W tubkach zamiast balsamu rekomendowanego przez dermatologów – tania chińska chemia. Allegro i La Roche Posay odwracają wzrok, a ludzie smarują tym twarz licząc na poprawę swojej sytuacji po wizycie u dermatologów, a w zamian dostają wysypki.
Kupiłem krem La Roche Posay Cicaplast
Na Allegro kwitnie handel podróbkami dermokosmetyków, m.in La Roche Posay. W tubkach zamiast balsamu rekomendowanego przez dermatologów – tania chińska chemia. Allegro i La Roche Posay odwracają wzrok, a ludzie smarują tym twarz licząc na poprawę swojej sytuacji po wizycie u dermatologów, a w zamian dostają wysypki.
Kupiłem krem La Roche Posay Cicaplast
źródło: podrobka1
Pobierz
Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz

Cały rynek matrymonialny będzie wyglądał tak:
1) chady (których jest z 5%) będą miały swoje haremy, będą się żenili, zapładniali, rozwodzili i brali młodsze, a te ich stare żony po rozwodzie będą miały po jednym dziecku.
2) inżynierzy i lekarze z afryki i półwyspu arabskiego będą zachowywać się tak samo jak chady z punktu pierwszego.
3) w konsekwencji swoje geny przekaże jakieś 90% kobiet i 20% facetów i te 90% kobiet będzie miało
@szynszyla2018: biorąc pod uwagę twoje słownictwo i to że dzieci nazywasz „kaszojadami/debilami”, to mam nadzieję, że nie będziesz miała dzieci, bo jesteś zwykłą patusiarą, która na matkę i tak się nie nadaje.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Pasterz30: problem w tym, że szony stanowią 90% populacji.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
A poważnie to takiego p---------a jak twoje dawno nie czytałem.
Czemu zwalasz na kobiety?
Czas oczekiwania na zaręczyny od rozpoczęcia związku:
- Ja, 6 lat z czego 5 wspólnego mieszkania
- Siostra 8
@mirko_anonim: Błąd. Nie świat, a nasza cywilizacja europejska. Więcej lewactwa i prawactwa na pewno pomoże.