Wpis z mikrobloga

@Urajah: To silna i niezależna laska, ona nie pyta kto ostatnio tylko ruje się na rzęsy ryj i udaje że się jej należy xD
  • Odpowiedz
@painis_uranus: kiedyś plusowałem takie memy bo mówiły o ludziach co wyprowadzili się z domu na studia, dotyczyło to pierwszych lat samodzielności, teraz już przegrywy przesunęły granicę do 30+, przesada xD
  • Odpowiedz
czasami boję się że wy naprawde jesteście takimi ciamajdami

@painis_uranus: U mnie przełom był, kiedy w wieku 17 lat dzwoniłem z gabinetu pielęgniarki z gorączką do Mamy i ona mi powiedziała, żebym poszedł do "Medyka", że jest po drugiej stronie ulicy przecież, a tam mnie znają. Dzisiaj po 30 to mogę powiedzieć, że potem pomoc rodziców potrzebowałem gdy miałem uraz nogi. Również sam gotuję, piorę, sprzątam, naprawiam sprzęty domowe, ect,
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator: @painis_uranus
Do 30 roku życia też taki byłem i nie ma się z czego śmiać, na to wpływa masa czynników (gnębienie w szkole, jazda po psychice cały czas z każdej strony czy to w rodzinie, czy w szkole, czy w pracy) człowiek jest dobry, ma dobre serce i pomaga to dostaje luja w dupe a ci co kradną, cwaniaczą i są patusami zawsze mają łatwiej i nie zaznają
  • Odpowiedz