@painis_uranus: kiedyś plusowałem takie memy bo mówiły o ludziach co wyprowadzili się z domu na studia, dotyczyło to pierwszych lat samodzielności, teraz już przegrywy przesunęły granicę do 30+, przesada xD
czasami boję się że wy naprawde jesteście takimi ciamajdami
@painis_uranus: U mnie przełom był, kiedy w wieku 17 lat dzwoniłem z gabinetu pielęgniarki z gorączką do Mamy i ona mi powiedziała, żebym poszedł do "Medyka", że jest po drugiej stronie ulicy przecież, a tam mnie znają. Dzisiaj po 30 to mogę powiedzieć, że potem pomoc rodziców potrzebowałem gdy miałem uraz nogi. Również sam gotuję, piorę, sprzątam, naprawiam sprzęty domowe, ect,
@painis_uranus: zawsze w kolejce do psychiatry rozmawiałem z innymi, więc nie wiem co dziwnego w tym, że czekając do lekarza można porozmawiać ( ͡°͜ʖ͡°)
@Baczny_Obserwator: @painis_uranus Do 30 roku życia też taki byłem i nie ma się z czego śmiać, na to wpływa masa czynników (gnębienie w szkole, jazda po psychice cały czas z każdej strony czy to w rodzinie, czy w szkole, czy w pracy) człowiek jest dobry, ma dobre serce i pomaga to dostaje luja w dupe a ci co kradną, cwaniaczą i są patusami zawsze mają łatwiej i nie zaznają
źródło: 0a944916a94287d7a06f47062f383d7e649b60918f829fbaf0dfbd605b703bfc
Pobierz@painis_uranus: A kto nie jest, nie udawaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
Typowy psychopata ( ͡º ͜ʖ͡º)
@painis_uranus: U mnie przełom był, kiedy w wieku 17 lat dzwoniłem z gabinetu pielęgniarki z gorączką do Mamy i ona mi powiedziała, żebym poszedł do "Medyka", że jest po drugiej stronie ulicy przecież, a tam mnie znają. Dzisiaj po 30 to mogę powiedzieć, że potem pomoc rodziców potrzebowałem gdy miałem uraz nogi. Również sam gotuję, piorę, sprzątam, naprawiam sprzęty domowe, ect,
Do 30 roku życia też taki byłem i nie ma się z czego śmiać, na to wpływa masa czynników (gnębienie w szkole, jazda po psychice cały czas z każdej strony czy to w rodzinie, czy w szkole, czy w pracy) człowiek jest dobry, ma dobre serce i pomaga to dostaje luja w dupe a ci co kradną, cwaniaczą i są patusami zawsze mają łatwiej i nie zaznają