Aktywne Wpisy

DrFlaming +779
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz
Soongoku +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Hej
Planuje wynajac mieszkanie które teraz remontuje. Nic wielkiego 45m2, 2 pokoje. Wlasnie koncze generalny remont. Juz poszlo ponad 50 000 zl. a jeszcze troche pojdzie Nowa kuchnia, nowy prad caly, klimatyzacja, nowoczesny design itd. Jednak jak to kazdy kto zaczyna - mam obawy i to duze. Nie nie flipuje, nie mam 72834 kawalerek. Mam 1 mieszkanie i chce uniknac problemow. Widzialem rozne rozwiazania jak #exmiter #bezpieczny-najem #simpl.rent i zastanawiam sie co jest najlepsze?
Jak do tego podejsc? Wiem o najmie okazjonalnym protokolach itd. Chcialem zapytac czy jakies dodatkowe narzedzia, firmy sa warte tego? Czy moze wlasnie dac to jakiejs firmie za 100 zl miesiecznie i sie nie martwic? Korzystacie? Polecacie cos? Czy wymagac OC najemcy?
Cena najmu w jaka celuje to okolice 2000 zł
#wynajem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
1) mozesz zlecic aby agencja szukala najemcy. I tylko to. I tutaj masz dwie opcje
Byc normalnym i Ty placisz za agenta
Byc jak polski janusz, przyslzy najemca placi za agenta.
2) Jesli nie chcesz sie bawic agencja to:
3) Zaswiadczenie o zarobkach lub dochodach z
źródło: 17598411482934047180257248647748
Pobierz