Aktywne Wpisy

PanMaglev +120

Lolenson1888 +8
Jakie znacie postaci z polskiej piłki, które nie mają żadnych hejterów lub mają ich znikomą ilość?
- Adrian Siemieniec
- Henryk Kasperczak
#mecz #pilkanozna
- Adrian Siemieniec
- Henryk Kasperczak
#mecz #pilkanozna

Cała otoczka bogactwa lekarzy to dzieci ustawionych rodziców, którzy pozakładali własne przychodnie/kliniki. Tak samo jak ci którzy pracują na 2-3 etaty w szpitalu + prywatnie w jakiś medicoverach to ledwo wyrabiają moze 10-12k i to ma być dobry hajs za to że dymasz na 2-3 etaty? Mediana zarobków lekarza
Lekarz - z tego co wiem dobre pieniądze zaczyna zarabiać dopiero kilka lat PO studiach. A ten najlepsze hajsy - to nie są za 8 godzin dziennie etat. Tylko za dużo więcej, za dyżury
Mam przykład z najbliższego otoczenia, ja jako programista siedzę sobie w domku i mam 100k przychodu a znajomego siostra w podobnym wieku po medycynie pracuje po nocach w szpiatlu i ma 30k brutto. Tylko Gdy
@zibizz1: wiadomo, że są przypadki takie i takie, ale rynek jest obecnie taki, że na zwykłego seniora 25k musisz się przebić przez
@mirko_anonim: 80% lekarzy pracuje na B2B według ostatnich statystyk
@2-aminopirydyna: moja stomatolog przez przypadek zamiast potwierdzenia wydrukowała wyciąg z terminala. Wyszło prawie 100k na papierku
@wetorek2: nie jestem zaskoczony ani kwotą ani tym, że coś takiego odwaliła, bo tam łatwo o laski które są lekko mówiąc nietechniczne XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
tak samo absolutnie nie mógłbym pracować jako lekarz, budowlaniec, weterynarz czy kelner
jeśli wy macie takie realne dylematy