Wpis z mikrobloga

@badreligion66 miło posłuchać eksperta od postownia fake newsów. Przynajmniej wie o czym mówi, żaden teoretyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mógł do wykładu jeszcze dodać przykłady, mało to razy mu przypinali community noty na Twitterze? XD
  • Odpowiedz
miło posłuchać eksperta od postownia fake newsów.

Przypomnisz mi jak tam się rozwinęła "afera wizowa", której skalę taki jeden rudy sobie pomnożył przez 1000? Albo koleżanka tego rudego, która przekonywała w PE, że polscy leśnicy zakopywali inżynierów i lekarzy w masowych grobach niedaleko Hajnówki? Wymieniać dalej, bo ja tak mogę do wieczora.

@Fishuur:
  • Odpowiedz
^Uderz w pisowskiego pionka i on się odezwie XD Obecność Pana Eduarda w tym wpisie świadczy jak nic innego o przynależności partyjnej Oskarka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@badreligion66: ja się pytam kto gdzie i po co tego chłopa zaprasza xD pomijając sympatię i antypatie - jakie on ma kwalifikacje żeby się wypowiadać na jakiś temat podczas wydarzeń czy konferencji?
  • Odpowiedz
@badreligion66 jemu się marzy thinkt tank w którym on przewodzi. Naucza , radzi, krytykuje udziela bezcennych rad i wskazówek a ludzie spijają tą mądrość z jego ust. W domu pewnie od lat wali konia do tego jak rządzi i całym krajem a ludzie go uwielbiają.

Ten gość za kilka lat przebije Korwina o lata kosmiczne, jedna różnica jest taka, że Korwin nie jest idiotą.
  • Odpowiedz
Przypomnisz mi jak tam się rozwinęła "afera wizowa", której skalę taki jeden rudy sobie pomnożył przez 1000?

@eduardo-garcia: no w prokuraturze toczy się śledztwo, wkrótce postawią zarzuty karne.
"Według ustaleń Izby w latach 2018-2022 Polska wydała najwięcej wiz w Europie, przebijając wielokrotnie choćby Niemcy czy Hiszpanię. Co więcej, aż 20 proc. to były tzw. wizy schengeńskie, które uprawniały do pobytu na terenie całej strefy Schengen, ale były też honorowane
  • Odpowiedz
no w prokuraturze toczy się śledztwo, wkrótce postawią zarzuty karne.

czyli nie oglądasz SKS, ani nie interesujesz się jej ustaleniami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po wyborach okazuje się, że było dokładnie tak jak twierdziło pisowskie CBA - kilkaset (sic!) przypadków nieprawidłowości, głównie przesunięć w kolejce, część ubiegających się tych wiz nawet nie dostała. Nie było bazarków, nie było tysięcy. Były fake newsy kierowane właśnie w stronę osób, które
  • Odpowiedz
Po wyborach okazuje się, że było dokładnie tak jak twierdziło pisowskie CBA - kilkaset (sic!) przypadków nieprawidłowości,

@eduardo-garcia: Czy TY próbujesz mi wmówić, że problemem było kilkaset nieprawidłowości? NAPRAWDĘ? Wystarczy jeden p---b z nożem żeby zabić niewinnych ludzi, a tutaj mamy kilkaset przypadków nieprawidłowości.
Prawdziwym problemem był fakt, że PIS zaprosił do Polski ponad 100 tys pracowników z krajów muzułmańskich i afrykańskich.
  • Odpowiedz