Aktywne Wpisy

Powoli zastanawiam się nad wymianą tylnej opony. Co prawda bieżnik na boku jeszcze jest, ale rok produkcji 2016, więc trochę lat ma.
#motocykle #mechanikamotocyklowa #heheszki
#motocykle #mechanikamotocyklowa #heheszki

źródło: temp_file1119546324562914256
Pobierz
wfyokyga +98
Oddajcie stary internet, teraźniejszy jest c-----y i będzie coraz gorszy

źródło: temp_file3844876914117986050
Pobierz
źródło: temp_file7894918606016923998
PobierzMógł do wykładu jeszcze dodać przykłady, mało to razy mu przypinali community noty na Twitterze? XD
Przypomnisz mi jak tam się rozwinęła "afera wizowa", której skalę taki jeden rudy sobie pomnożył przez 1000? Albo koleżanka tego rudego, która przekonywała w PE, że polscy leśnicy zakopywali inżynierów i lekarzy w masowych grobach niedaleko Hajnówki? Wymieniać dalej, bo ja tak mogę do wieczora.
@Fishuur:
@bawelniany_pawelek: wiemy, wiemy
Ten gość za kilka lat przebije Korwina o lata kosmiczne, jedna różnica jest taka, że Korwin nie jest idiotą.
źródło: image
Pobierz@eduardo-garcia: no w prokuraturze toczy się śledztwo, wkrótce postawią zarzuty karne.
"Według ustaleń Izby w latach 2018-2022 Polska wydała najwięcej wiz w Europie, przebijając wielokrotnie choćby Niemcy czy Hiszpanię. Co więcej, aż 20 proc. to były tzw. wizy schengeńskie, które uprawniały do pobytu na terenie całej strefy Schengen, ale były też honorowane
czyli nie oglądasz SKS, ani nie interesujesz się jej ustaleniami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po wyborach okazuje się, że było dokładnie tak jak twierdziło pisowskie CBA - kilkaset (sic!) przypadków nieprawidłowości, głównie przesunięć w kolejce, część ubiegających się tych wiz nawet nie dostała. Nie było bazarków, nie było tysięcy. Były fake newsy kierowane właśnie w stronę osób, które
@eduardo-garcia: dalej będzie pier##olił, że kupowanie pozwolenia na pracę jest legalne?
@eduardo-garcia: Czy TY próbujesz mi wmówić, że problemem było kilkaset nieprawidłowości? NAPRAWDĘ? Wystarczy jeden p---b z nożem żeby zabić niewinnych ludzi, a tutaj mamy kilkaset przypadków nieprawidłowości.
Prawdziwym problemem był fakt, że PIS zaprosił do Polski ponad 100 tys pracowników z krajów muzułmańskich i afrykańskich.
kto kupował pozwolenia na prace?
@bylem_zielonko: