Wpis z mikrobloga

@SzubiDubiDu: D. Ocenił bym odległość wzrokowo czy w ogóle jest sens odjeżdżać, jak by miał się zmieścić to podjechał bym blisko auta z przodu, ale bez zbliżania się do drugiego pasa ruchu
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: i tu dylemat: podjechać do osi jezdni i zrobić mu miejsce ale zabrać miejsce moturzystom czy nie podjeżdżać. Jak nie wymaga to dzikich akrobacji to podjeżdżam, mi też często ludzie pomagają
  • Odpowiedz
i tu dylemat: podjechać do osi jezdni i zrobić mu miejsce ale zabrać miejsce moturzystom czy nie podjeżdżać. Jak nie wymaga to dzikich akrobacji to podjeżdżam, mi też często ludzie pomagają

@klebix: Zabrać miejsce motozdrapkom to żaden dylemat, z dziką przyjemnością nie zostawiam miejsca dla w-----------h istot.
  • Odpowiedz
@PiotrFr: To jedna z lepszych rzeczy które tutaj przeczytałem ostatnio i nie piszę o twoim poście tylko o tej dyskusji co tutaj było o tym zjeździe lekko w prawo jak motocykl chce wyprzedzić :D I to takich z 10 było co twierdzili że mało kto patrzy w lusterka jak jedzie do przodu a ja się później dziwie że lewy pas wiecznie zajęty przez kasztaniaków
  • Odpowiedz