Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +2
Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 74.7% (68)
- B2 XDDDD 25.3% (23)

qtass +46
Najwieksza beka to jest z Papszuna.
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O

Nie rozumiem informatykow co spamują jak to lekarze mają lepszą pracę i łatwiekszy proces rekrutacji.
Trzeba bylo sie uczyc a nie grac w Tibię i walic konia xD
Mnie też szkoda że nie jestem lekarzem, ale wiem że nie dostałbym się na lekarski a nawet jeśli to na 100% nie zdalnym nawet 1 roku
Dla takich debili tylko informatyka i klepanie w komputer zostaje
@Ziutek_Grabaz: Mój najlepszy programista w zespole był zatrudniony przez zwolnienia w Polsce, mojemu tech leadowi musieli stawke podnieść, żeby do niego wyrównać. Oprócz tego zatrudnili innych programistów i analityka z tej samej firmy korzystając z masoowych zwolnień.