Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@framugabezdrzwi: mam, być może subiektywne wrażenie, że jednak u jednej płci tego typu kulty są silniejsze.
Trynkiewicz, Bundy czy Ramirez otrzymywali wagony listów milosnych. O podobnym zjawisku względem kobiet nie slyszalem
  • Odpowiedz
Trynkiewicz, Bundy czy Ramirez otrzymywali wagony listów milosnych. O podobnym zjawisku względem kobiet nie slyszalem

@thorgoth: to jest hybristofilia więc trochę inna sytuacja niż ten ćpun z One Direction i Budda.
Ale spróbuj wymienić z pamięci 3 nazwiska seryjnych morderczyń ( ͡° ͜ʖ ͡°) facetów spermiących do seryjnych morderczyń jest mniej, bo i seryjnych morderczyń jest dużo mniej. Ale na przykład Karla Homolka która wyszła za
  • Odpowiedz
  • 0
seryjnych morderczyń jest mniej, bo i seryjnych morderczyń jest dużo mniej.

@framugabezdrzwi: nie przekonuje mnie ta logika. Gdyby hybrystofilia była równo rozłożona płciowo to faceci znaleźliby sobie inne obiekty kultu a te pojedyńcze morderczynie jak Aileen Wuornos zbierałyby kumulacje uwielbienia. Nic takiego nie miało miejsca.

piszesz jakbyś był zazdrosny a komu to przeszkadza?

@heniek_8 nie wiem czy przeszkadza to właściwe określenie w tym kontekście. To że 23% społeczeństwa nie
  • Odpowiedz