Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +280
Słowenia istnieje tylko po to, żeby kompromitować Polaków w ich "narodowych" dyscyplinach. Kraj 15 razy mniejszy o 15 razy mniejszej ludności. W skokach często spuszczają nam w------l, w siatkówce i koszykówce też się często zdarza, a i w nożnej w myśl zasady "obecnie nie ma już słabych reprezentacji" zdarza im się nas zaskoczyć. Jak jeszcze ręczna była popularna, to też nemesis Polaków byli Słoweńcy.
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
źródło: 61VX57mMmUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
mmm_MMM +274

Witam Mirki,
wybieram się w listopadzie na trzy dni na #floryda #usa, a konkretniej to do #miami. Zastanawiam się co w tym czasie mógłbym tam zobaczyć. Myślałem o wycieczce na Key West oraz o Everglades Safari Park Airboat Tour. Zastanawiam się jednak czy zdążę to wszystko obskoczyć, bo sama wycieczka na Key West to 14 godzin. W grę wchodzi jeszcze rejs wzdłuż wybrzeża, podczas którego można zobaczyć domy bogaczy.
1. Co byście mi polecili z tych atrakcji? Może coś innego?
2. Na jakiej stronie szukać tego typu wycieczek? Póki co korzystałem z getyourguide.
3. Jak wygląda komunikacja miejska w Miami? Interesuje mnie kwestia transportu z lotniska do hotelu. Widziałem, że z lotniska na stację kolejową jeździ Mia Mover a dalej to Metrobus.
4. Czy to Mia Mover jest płatne? Czy mam na coś uważać przy kupnie biletu?
#podroz #podroze #turystyka #pytanie #podrozujzwykopem
#pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ale ogólnie nic nie napisałeś czy to twój pierwszy raz na Florydzie, po co lecisz, co lubisz robić, czego nie lubisz, więc takie wróżenie z fusów co ci się może spodobać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim tez bede na flordzyie w listopadzie ale na 2 tygodnie w tym miami i key west na 2 noce. W necie znajdiesz liste atrakcji w tym ocean drivelittle havana itd.. W miami jest komunikacja miejska i oczywiscie ubery. Jak zrobisz juz research to daj znac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak kumle kreca nosem na 80 dollarow bedac w miami to niech lepiej doinwestuja xD w restuaracji nie spodziewaj sie wydaj mniej niz 40 za posilek.
W mimi poruszalam sie uberem I pieszo. Generalnie mialam cadillaca wynajetego na 2 tyg ale jezdzilam po calej florydzie.