Aktywne Wpisy

tojapaweu +130
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +317
źródło: temp_file4460833836964255216
Pobierz

#polityka #4konserwy #neuropa #sejm
źródło: IMG_4549
Pobierz@ardianwhite: w jaki sposob prawny związek partnerski dwóch osób narzuca tobie jakąkolwiek wolę? ktoś cię do takiego związku przymusza?
@ardianwhite: czyli:
1. Średniowiecze trwało kilka tysięcy lat
2. Przed średniowieczem/chrześcijaństwem nie było cywilizacji, rozwoju, narodzin, nie było niczego
A tak w ogóle 90% związków partnerskich to kobieta z mężczyzną. Homo to margines.
@Gours: A co by mi przeszkadzało, gdyby dwóch kompletnie mi obcych ludzi się z własnej woli i dobrowolnie umówiło na mordobicie do śmierci w formie ustawki? Albo gdyby się umówili, że jeden, w pełni dobrowolnie, drugiego zje? Była taka sprawa w Niemczech. Państwo jest m.in. po to, żeby tego
i tacy ludzie jak ty mają prawo głosu, szkoda.
Z punktu widzenia "co to Tobie szkodzi" są to sytuacje analogiczne.
@blehblehbleh: Kek zawsze kisne jak wy prawaki udajecie że stoicie przeciwko degeneraci i szkodliwości. Gdyby tak było to byście byli pierwsi do publicznego batożenia alkusów i papierosów ale płaczecie za każdym razem jak państwo robi coś w tej kwesti. Albo z widlami byście na kościół latali za to że ukrywali p-------w. Po prostu miej
np. mi by przeszkadzało. Bo to otwiera drogę do adopcji dzieci a to jest już niedopuszczalne
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy w prawie mogą istnieć dwa różne twory, które oznaczają to samo?
Albo czy dwa takie same twory mogą rozróżniać obywateli na obywateli a i obywateli b.
Jakbym miał obstawiać, to zapewne chodzi o nie dopuszczenie do adopcji dzieci przez pary homoseksualne, a taka ustawa może być w przyszłości potencjalną furtką do stworzenia takiej opcji.
@