Aktywne Wpisy

Hmrogrz +394
A pamiętacie jak jeszcze przydomowe reaktory jądrowe były legalne i trzeba bylo co 12h wymieniać zworke zeby nie w------o w powietrze?
Gimby nie znajo.
#feelings #sentyment #trauma #humorobrazkowy #pdk
Gimby nie znajo.
#feelings #sentyment #trauma #humorobrazkowy #pdk
źródło: 1000070937
Pobierz
Melkovva_ +26
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

Odwoływanie prezesa IDEAS bo spółka R&D nie przynosi jeszcze zysków i wygenerowała 20mln strat, ucięcie dofinansowania kilkunastu mln dla jednego statku, który może działać poza Bałtykiem.
A gdy chodzi o deweloperów i banki to prześcigają się kto pierwszy i ile miliardów przeleją im na konta.
#nieruchomosci #polska #afera #nauka #polityka
źródło: 1000018913
Pobierz@wielbiciel_storm_iron: Po to, żeby nauka i technologia w Polsce się rozwijały, a nasza myśl narodowa nie polegała jedynie na jak największym skupie i trzymaniu nieruchomości przy jednoczesnym przelewaniu przez rząd naszych pieniędzy do deweloperów i banków.
Zezlomowac
Na razie obstawiam trzy wersje:
1. Gdula jest z Lewicy, więc realizuje lewicową politykę - mamy być biedni, mamy nienawidzić pracy, a jeśli już pracować, to
@xetrov: Stołki, Lewica dostała naukę i szkolnictwo to próbuje się nażreć ile można. Była już afera, gdzie musieli zwolnić 30 osób, bo trzeba
źródło: image
Pobierz@wielbiciel_storm_iron: Dokładnie, po co w Polsce jakaś nauka, przecież jest w Berlinie.
Ci żeglarze to i tak patusy
@Nighthuntero:
Najwyżej pseudopolski