Aktywne Wpisy

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

MLeko29 +634
Dzień dobry i dobranoc
źródło: 1000064542
Pobierz

Świadomość narodowa Polaków jest na znacznie wyższym poziomie niz Ukraińców, do tego Polska jest krajem jednolitym narodowościowo.
@mirko_anonim: Hahahaha! Widzę specjalistę od ukraińskiej spółdzielczości, pełno takich w Polsce z zerową organizacją społeczną (w Polsce jest JA, JA, JA i JA, a nie społeczeństwo).
@mirko_anonim: Można tak długo:
źródło: mrija
PobierzWiększość matołów uważa się za jakichś wolnościowych husarzy z nieistniejącym "genem sprzeciwu" mimo że 90%+ z nich najbliżej jest do ruskiej mentalności.
Covid zabije babcie, ludzie będą umierać na ulicach ale wpuszczamy tutaj miliony ukraińców którym brakuje masy obowiązkowych w Polsce szczepień. Nikt się nie zająknął, płynne przejście z jednego narratywu w drugi.