Wpis z mikrobloga

• 10
@dr_papieros bardziej mnie martwi zachowanie takich użytkowników. Typ z tego wpisy o którym pisze @Koziom ma konto od miesiąca i widać że zajmuje się krecenim g---o kontentu i nakręcaniem ludzi przeciwko sobie bo nikt normalny takich postów nie wrzuca.
  • Odpowiedz
  • 11
@Koziom fajnie, że ujawniła ale struktura wynagrodzeń poprzedniej ekipy była tak zawiła, że nie wiem czy ona zarabia 12k czy 24k netto. Mnie to akurat średnio obchodzi ale balonowy Dariusz dalej będzie jątrzył.
  • Odpowiedz
@Koziom czyli ile zarobiła? Jakieś procenty podała i ciężko to na złotówki zamienić skoro zarobki tamtych są nieznane. Dodatkowo to skąd ona je zna? Pracodawca na prośbę pracownika podał jej archiwalne dane o zarobkach kolegów?
  • Odpowiedz
@Koziom: @dr_papieros @Idaho59 @KanJaweuDieZweite ładna manipulacja pani dobrocz. Zamiast podać normalne wynagrodzenie jakie jej wpływa na konto w złotowkqch to robi gownoburze i porównała swoje w procentach do dyrektora telewizyjne agencji informacyjnej, dyrektor TAI, TVP i głównej prezenterki w wieczornym tvpis. Po za tym pamiętajmy że to są zarobki po niecałym roku, a nie 8 tłustych latach jak u Kraśki za rządów po-psl gdzie przed inflacja zarabiał
r.....r - @Koziom: @dr_papieros @Idaho59 @KanJaweuDieZweite ładna manipulacja pani do...

źródło: 1000006418

Pobierz
  • Odpowiedz