Aktywne Wpisy
ninetyeight +585
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Kontrolnypodcir +151
trochę bawi mnie ta społeczność internetowa. Są jakieś tam zarzuty w stronę baxtona, stu, i tego co do Kenii jeździ o jakieś krzywe akcje, P3dofilię, rozpijanie nastolatek, zdrady w związkach, narkotyzowanie itd, są dowody, a i tak po jakimś czasie przebaczacie raz drugi trzeci. (No, może nie wszyscy ale wiadomo). A taki gargamel, typ co był z laską z problemami psychicznymi i życiowymi nawet nie będzie miał szansy się bronić, bo nie podyskutujesz z tłumem z widłami. Dawno się działa ta aferka, ale z tego co pamiętam, to materiały były pocięte tak, że nic nie wskazywało żadnej winy tej kobiety z którą był. Trochę to przypomina sytuację z Kartky'm, który był w związku z jebniątą babą, i też wszystkie dowody wskazywały na to że się nad nią znęca bo tak, ale np to, że go dziabnęła nożem już przemilczała, i tak samo tłumy z pochodniami to pominęły. Nie mówię, że w obu sytuacjach pokrzywdzeni są faceci którym się to nie należy, bo cholera wie co dzieje się za zamkniętymi drzwiami, ale jak na moje to fajnie, że coś tam gargamel sobie działa, może kiedyś sytuacja się wyjaśni jak z bestią z tokio. Ogólny problem mam chyba do internetowych bojowników, którzy niszczą innych żeby zgarnąć tego plusika czy lajka, a w sumie jaka jest prawda, co do powiedzenia ma ''ten zły'', to już mało istotne
Po pierwsze - on nie był z laską, tylko z 16letnim dzieckiem, samemu mając prawie 30 lat. To jest zwyrodniałe
Po drugie - problemy psychiczne nie są powodem, żeby laskę opluwać czy gnębić psychicznie
Po trzecie - Jacek Kaczmarski 2.0 sam się do tego przyznał, NICZEMU nie zaprzeczył więc tu mamy strzał na pustą bramkę
Po czwarte i chyba najważniejsze - p--------a hipokryzja. Gość razem z tą swoją lesbą
Jeśli masz w internecie wizerunek debila i wychodzi na jaw, ze zrobiłeś coś debilnego w prywatnym zyciu to nikogo to nie rusza.
Jeśli kreujesz się na tolerancyjnego, postępowego feministę, a okazuje się ze zdarza ci się splunąć na 16 latkę to rusza to wszystkich.
@zacky: tylko weź pod uwagę, że Gargamel właśnie na tym opierał swoją działalność w internecie, że atakował innych twórców i nasyłał swoją widownie żeby ich cancelowali. Zobacz sobie chociaż na akcje z reżyserem życia, Gargamel go zniszczył bo
@Oake celował content do 16-latek dlatego one go znienawidzily gdy "nie szanował" jednej z nich
@marv0oo: XDDDD no tak, ona niewinna, nie wiedziała ile miał lat