Wpis z mikrobloga

JAK wysłać zwykły list inaczej niż Pocztą Polską? (po prostu ich tu nie lubie i juz 3 razy nawalili, a musze coś dostarczyc do nastepnego piatku i im nie ufam zwyczajnie juz). Wiem, ze moge wybrac InPost, ale tam potrzeba email i numer telefonu, a ja dysponuje tylko adresem miejsca.

#pytanie #kiciochpyta
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MacierzJakobiego: myślałem o tym, ale znalazlem wlasnie inną poczte polska ktora ma dobre opinie (4 km dalej) i chyba jednak sie tam udam. no chyba w tydzien dostarczą.. to tylko 220km ;p
  • Odpowiedz
  • 0
@Rasteris: To fakt, ale uwierz ta jedna tutaj jest tak s---------a po całości, że płacisz zeby dostac potwierdzenie sms i zwykle o doreczeniu i nie dostajesz, paczke ostatnio zostawili sobie u sasiada 2 domy dalej ..i tak dalej:p Pani w centrali sama sugerowala zebym skarge napisal, ale mi sie nie chce pieprzyc z takimi tematami
  • Odpowiedz
@imdejv1: SMS wysyła pani z okienka pocztowego? Składaj reklamacje w takim przypadku. Robiłem 2 razy reklamacje. Za każdym razem uznana i pieniążki na konto. Nie dostarczyli paczki. I zwrot do nadawcy. Więc reklamacja, że usługa nie wykonana. Problem jak jest to zwykle u odbiorcy. Np brak listonosza. Miałem i akcję, że listonosz od razu wpisywał, że adresat nieznany. Tego nie widać w śledzeniu przesyłek dla klienta, ale jak ma się
  • Odpowiedz