Wpis z mikrobloga

@Basiura89:

Na czym to dymanie polegało? Polska sama się dyma i dymała.
Na wyczyszczeniu magazynów ze sprzętu z czasów ZSRR? Ja się pytam — co to jeszcze u nas robiło? Skoro... odkąd właściwie pamiętam, to słyszałem p---------e o tym, że Rosja nam zagraża i musimy się zbroić xD

Słusznie, że ten sprzęt daliśmy. Zostało przełamane tabu PRZEKAZYWANIA CIĘŻKIEGO SPRZĘTU I CZERWONYCH LINII
  • Odpowiedz
PS: Bawi mnie w tym kontekście p---------e Kosiniaków i innych generałów o tym, że Polska ma teraz DRUGĄ NAJWIĘKSZĄ ARMIĘ W EUROPIE (po Francuskiej) xd no właśnie widać jak jesteśmy postrzegani ;]

@Thorrand: To jest niebezpiecznie blisko rosyjskiego p---------a przed wojną o drugiej armii świata, dlatego jak to powiedział to aż walnąłem się w czoło, nic się nie uczą na cudzych błędach, zwłaszcza że to co na papierze u nas
  • Odpowiedz
@Thorrand: Gdy Ukraina Plske uwzgledni w gwarancjach to jest lament, bo '' wciagajo nas do wojny''.
Gdy nie uwzgledni, to jest lament '' my im pomagamy a oni z nami nie ustalajo''.
  • Odpowiedz
Gdy Ukraina Plske uwzgledni w gwarancjach to jest lament, bo '' wciagajo nas do wojny''.

Gdy nie uwzgledni, to jest lament '' my im pomagamy a oni z nami nie ustalajo''.

Odpowiedz

@szurszur
  • Odpowiedz