Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

Grasz w 1440p jak szef ヽ( ͠°෴ °)ノ
No siemka, taki komputer mam na odsprzedaż, gwarancja na podzespoły 3 lata od 19.09.2023, a więc zostało jeszcze prawie 2 lata gwarancji, przez ten 1 rok komputer był uruchomiony tylko 368 godzin (na podstawie odczytu czasu pracy dysku). Byłby ktoś zainteresowany bezpośrednio albo doradzilibyście mi za ile komputer wystawić + czy są jakieś sklepy które byłyby chętne skupić taki sprzęt? Do komputera jest też dodany aktywowany Windows 11 Pro który podniósłby cenę koszyka o kilkaset złotych, ale już nie dodawałem do koszyka bo to sam klucz, nie BOX.
#komputery #pcmasterrace #gry
źródło: dysk
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dlatego, że:
1) za 5200 mam nowy więc trochę ponad połowa ma sens jako, że z drugiej ręki.
2) sklep mi da raty 0, ty nie.
3) nie mam pewności, że nie wymieniłeś dysku na przykład dwa miesiące temu i nie mam żadnej gwarancji, że wszystko jest tip top.