Aktywne Wpisy

IntruderXXL +401
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
AlexHunter +11
Dowiedziałem się, że moja narzeczona od kilku miesięcy mnie zdradza… z moim świadkiem od ślubu.
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
źródło: B869CC2E-6328-4BF9-8FD1-8F2E04F8C0CD
Pobierz

@LadnyChlopczyk: Czyli dalej po tylu latach nie wiesz co chcesz. Lekarz w szpitalu, czy programista ma dokładnie taką samą sytuację - co chwila ktoś zawraca głowę bo coś idzie nie tak
Jednakże faktycznie, sytuacja na rynku trochę się pogorszyła i nie wiadomo jak to będzie. Teraz już
@LadnyChlopczyk: tak zauważalna presja postępu, to chyba coś w miarę nowego. Ogólnie tematy wypalenia są coraz popularniejsze, a jak zaczynałem pracować 9 lat temu, to nikt o tym nie mówił. Też mnie to lekko zaczynało dotykać, ale zmiana pracy wydaje się, że to naprawiła.
Nie myślałeś nad tym, że masz problemy ze stawianiem granic w pracy? Jeśli wszystkiego się podejmujesz, wszystko bierzesz na klatę, to jesteś na szybkiej ścieżce do wypalenia zawodowego. Jeszcze rozumiem, jakbyś miał w
Jeśli jesteś w stanie ogarnąć dobre studia IT i włożyć w to dużo pracy przez kilka lat (3-5) to dasz radę. Dlaczego studia? Bo dają ci bilet do networkingu i programów staży.
Obecnie nikt już nie rozdaje pracy po 3-miesięcznym kursie z