Aktywne Wpisy

powinem juz spać ale mysli przeróżne. Mętlik w glowie na jaki samochod sie zdecydowac. Kazdy z rozwazanych na swoje plusy i minusy

izimizixdd +4
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@LadnyChlopczyk: Czyli dalej po tylu latach nie wiesz co chcesz. Lekarz w szpitalu, czy programista ma dokładnie taką samą sytuację - co chwila ktoś zawraca głowę bo coś idzie nie tak
Jednakże faktycznie, sytuacja na rynku trochę się pogorszyła i nie wiadomo jak to będzie. Teraz już
@LadnyChlopczyk: tak zauważalna presja postępu, to chyba coś w miarę nowego. Ogólnie tematy wypalenia są coraz popularniejsze, a jak zaczynałem pracować 9 lat temu, to nikt o tym nie mówił. Też mnie to lekko zaczynało dotykać, ale zmiana pracy wydaje się, że to naprawiła.
Nie myślałeś nad tym, że masz problemy ze stawianiem granic w pracy? Jeśli wszystkiego się podejmujesz, wszystko bierzesz na klatę, to jesteś na szybkiej ścieżce do wypalenia zawodowego. Jeszcze rozumiem, jakbyś miał w
Jeśli jesteś w stanie ogarnąć dobre studia IT i włożyć w to dużo pracy przez kilka lat (3-5) to dasz radę. Dlaczego studia? Bo dają ci bilet do networkingu i programów staży.
Obecnie nikt już nie rozdaje pracy po 3-miesięcznym kursie z