Wpis z mikrobloga

• 2
@Protectorx wątpię. Myślę, że dokładnie mu wytłumaczyli co i jak działa. Tak żeby myślał, że jest bezpieczny bo wie co się dzieje. Mówili mu pewnie " mordo, nie bój nic wszystko ogarniemy"
  • Odpowiedz
@Protectorx @wiesniakzdziuryzabitejdeskami jedyna skomplikowana rzecz w tych mafiach vatowskich to zazwyczaj ilość spółek i stawki VAT w poszczególnych krajach. Nawet taki prostak jak on by to zrozumiał.
Poza tym zwrot VAT to normalna sprawa i wiele firm uczciwie i legalnie z tego korzysta.
Proceder znany od lat a wpadają ci co nie mają umiaru ew pleców albo za bardzo lubią rozgłos.

@matiJ oczywiście, że tak. Poza tym był przekonany,
  • Odpowiedz
  • 0
@sernik_siostry_eutanazji był słupem dla Marcina z Monako. Hose czy tam Jose ten z fotki z szampanem czasy bycia słupem ma już za sobą. Mam wrażenie, że on chciał wstrzymać Buddę żeby nie wkręcał się w to towarzystwo i dlatego się rozstali jakiś czas temu.
  • Odpowiedz
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: już niedługo nowy film Słup '98.

A tak swoją drogą, szybko karma typa dojechała. Już odleciał, że chciał nawet Mirków z 5 plusami pozywać. I jak sam przyznał, pozwie tylko po to by zgnoić "hejterów".

I na moje to też idiota, słup, który okazał się, że sam sobą robi ogromną zasłonę dymną dla różnych szemranych biznesów, bo umie przed kamerą i ma sympatię
  • Odpowiedz