Aktywne Wpisy

fuji +152
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +160
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Postanowiłem zagrać w serię Fallout z ziomkiem i mimo lekko przestarzałej grafiki i mechanik, zaczęliśmy od Fallout 1. Bardzo długo zajęło nam ogarnięcie mechanik, sposobu wyciągania informacji od NPC-ów i wykonywania questów, ale kiedy w końcu "zaskoczyło", nie mogę się doczekać, aż kolega znajdzie czas, żeby wpaść i kontynuować Fallout 1. Niestety, ostatnio nie ma za dużo czasu, a ja ledwo się powstrzymuję, żeby nie grać samemu.
W międzyczasie postanowiłem zagrać w fanowski dodatek Fallout Sonora, zakładając, że to średni mod i kolega nic nie straci. Ale jak zacząłem grać wczoraj o 18:00, to skończyłem dopiero o 24:00 - zajebiste.
Planujemy przejść gry w kolejności: Fallout 1, Fallout 2, Fallout Nevada (wiem że to mod), Fallout Tale of Two Wastelands.
Powiedzcie, który fanowski dodatek wam bardziej przypadł do gustu i wydawał się bardziej spójny z klimatem Fallout 1 i Fallout 2?
Który mod do fallouta 2 wam się bardziej podobał ?
https://falloutmods.fandom.com/wiki/Killap%27s_Fallout_2_Restoration_Project