Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Onaaa20: Oczywiście, że tak. I nie jestem z tych, którzy mówią, że pieniądze szczęścia nie dają. Są jednym z powodów, które mogą je dać, ale musi się wiele innych rzeczy dookoła także zgadzać. A ten łeb to typowy wsiur, który słysząc krytykę odbiera to jako zazdrość, gdzie w większości przypadków to nabijanie się z burackiego machania pieniędzmi przed kamerą.
  • Odpowiedz
@onootza: Pieniądze mogą dać szczęście ale trzeba mieć ogarnięte inne obszary swojego życia,a nie że jakiś dzieciak lub cpun wygra na loterii i myśli,że wygrał życie.

Zresztą były historie gdzie jakiś bezdomny wygrał na loterii czy tam cpun i szybko przetrwonił całą kasę.Na końcu był jesscze bardziej smutny niż przed loterią.
  • Odpowiedz
@onootza: jakim trzeba być s---w@lem żeby nawijać ludziom makaron na uszy o tworzeniu historii, tylko po to by wydoić ich z kasy, zarabiać na nich ogromne pieniądze. Ci fani mają tak zryte głowy, że by oddali ostatnią złotówkę byle duppa miał na kolejną furę. To jakaś sekta z ogłupionym wyznawcami. Dobrze, że to się rozleciało
  • Odpowiedz
@onootza byłem w puszce. Nie jest tak źle jak mówią ale po wyjściu człowiek cieszy się małymi rzeczami i docenia prozę życia jak rodzina czy praca. Niektórym by się przydała odsiadka żeby docenili w jakim kraju żyja i na jakim poziomie. Teraz nawet jak zarabiasz te 4-5 k to co stać cię na dach nad głową, internet i nawet na medyczna zostanie i można pracować nad sobą w domu by potem
  • Odpowiedz
@Myszka_: trzeba chyba żyć pod kamieniem żeby chociaż pół roku temu nie zapaliła się ostrzegawcza lampka, że budda to śliski typ. jeśli nadal są ludzie, których to nie przekonało i wpłacali tam pieniądze, to nawet mi ich nie szkoda
  • Odpowiedz