Wpis z mikrobloga

• 0
@tentegess: wolalbym zdecydowanie, zeby Tazemu sciagneli Labryge bo po upadku clout, nie ma z nikim kontraktu a Kasjo moglby rewanz w K1 z Tancula. No niestety potencjal zmarnowany, bo taazy sie lubi z Kasjuszem. Bezsensowna walka.
  • Odpowiedz
@Dawul: Pewnie tak, ale mam dziwne przeczucie, że według niektórych mongolskich teorii utalentowany Kasjusz, jak go Kostyra przedstawia, bo go lubi, nie dotrwa do werdyktu. Czy przegra przez kontuzję czy przez KO, tego nie wiem. Kondycyjnie może to być pojedynek Syreny z 1982 roku z Ferrari Enzo. Miło jak Kasjo przegra przed czasem, bo jak dotrwa do werdyktu, wałek w postaci jakiegoś nawet remisu czy jego wygranej realny @bartexx96
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: jak w balonach to będzie dramat, mam nadzieję, że chociaż w pisatkowkach zrobią nawet już ten boks, ale chyba na to nie ma co liczyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dawul: 100 % racji. Tylko na wiki popatrzyłem inaczej, że Kasjo w balonach czuję się najpewniej, ale z Alanem miał wpisane rękawice meksykańskie, więc zgodnie z logiką, nie zmieni się to z nowym przeciwnikiem, kim on nie byłby. Ogólnie powinni zrobić mix: boks-K1-boks, co rundę co innego jak Piątkowska-Syguła. Wiadomo pod Kasjo 2 razy jego płaszczyzna. Może wtedy to K-1 byłoby dla Kasjo zabójcze... https://pl.wikipedia.org/wiki/Kasjusz_%C5%BByci%C5%84ski
  • Odpowiedz