Wpis z mikrobloga

@gregory96: Krytycy Filmwebu to rak pokroju ekspertów Elektrody. Kisnę z Dema, który daje niską notę i argumentuje ją jednym zdaniem jak 5-latek. W sumie wielu tych filmowych krytyków tak robi.
  • Odpowiedz
@gregory96: serio macie ból d--y że ktoś śmiał źle ocenić jakąś gównokreskówke? xD rozumiem być fanem bo każdego śmieszą inne rzeczy ale nie udawajmy że to nie jest debilny humor
  • Odpowiedz
@gregory96: marik1234 ( ͡º ͜ʖ͡º)

Co to za g---o? Kogo k---a to śmieszy? Chyba tylko jakichś wyskrobanych zjebów. 200 tysięcy wejść, 200 tysięcy zjebów. C--j w dupę każdemu komu się to podoba. C--j wam k---y w dupę, a największy c--j autorom, ale dla nich to norma. Ojciec ich w dupę p---------a po pijaku z kumplami pedałami.
  • Odpowiedz
@realizta Jak tylko zobaczyłem tego typa to już wiedziałem który to odcinek xDDD Szkoda że nie dałeś sygnatury czasowej, on jest w 4:28. Jego historia zaczyna się chyba w poprzednim odcinku, pod jego koniec. Narzeka że po jakimś g---o humanistyczym kierunku nie może znaleźć pracy i puetuje takim tekstem "Tylko fizycznych potrzebują... A potem będzie płacz jak im to wszystko p---------e!".
  • Odpowiedz
@eyehategod: Raczej on po prostu nie rozumie tego gatunku, a jeśli się nie zna to po co zgrywa eksperta i to recenzuje coś co jest mu zupełnie obce? Rozumiem że się może nie podobać i można podejść do tego typu produkcji absolutnie krytycznie, no ale to dalej nie ma szans na 1/10 patrząc na to jaki chłam często dostaje średnie oceny. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Krytycy Filmwebu to rak pokroju ekspertów Elektrody. Kisnę z Dema, który daje niską notę i argumentuje ją jednym zdaniem jak 5-latek. W sumie wielu tych filmowych krytyków tak robi.

@Logytaze: ale wiesz, że tam w ocenie masz limit znaków i można napisać jedno zdanie złożone? xD k---a wpuścić wychodka na salony to się zesra, zerzyga i powie, że same chamy wkoło xD
  • Odpowiedz