Aktywne Wpisy

Maudee +47
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

No to jak to jest w tej Polsce, znacie powiedzenie ni pies, ni wydra czy nie? Wydawało mi się, że każdy zna, ale może to regionalizm? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy znasz powiedzenie ni pies, ni wydra?
tak masz rację i w sumie order dla tych co taką tępota się obnoszą ,
no bo wiesz nie każdy może ,nie każdy potrafi ,ha ha ha (ʘ‿ʘ)
Wydawało mi się, że to bardzo popularne powiedzonko, ale wyszło, że jednak nie. Zdziwiło mnie to, bo używałam nawet w wersji "Ni pies, ni wydra, coś na kształt świdra"
@krytyk1205: ha ha ha ha ,czasami mam tak samo,
powiem więcej sprawdzam czy dany test nie jest przypadkiem testem dla 8-9 latków ,
a może dla niepłnosprytnych a ja to pominęłam
tak czy owak ,mam tak jak ty , i zamiast no wiesz takiej małej satysfakcji że matura dawno była a ja wiem to jakiś niedosyt odczuwam
- chrzest Polski - miał miejsce w 1997
- Balladynę napisał Fredro albo Gombrowicz
- a hemoglobinę produkują drzewa
- rok ma 48 kwartałów
- a paź królowej to sługa albo