Aktywne Wpisy
AyDeeKay +8
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody

R_O_T_T_E_N +578
źródło: FB_IMG_1722413483672
Pobierz

Nie myślałem, że związek z dziewicą, może być aż taki ciężki. Wiele osób szczególnie przegrywów twierdzi, że nie ma nic lepszego niż związek z dziewicą, to ja wam napiszę jak jest naprawdę.
Jestem z dziewczyną, która ma 24 lata już kilka miesięcy. Jak usłyszałem, że nigdy nie była w związku, to pomyślałem, że sobie jaja robi, lecz nie robiła.
Bliskość czy przytulanie jest, ale całowanie jest na poziomie całowania z podstawówki. Dziewczyna kompletnie nie umie się całować i jest to po prostu odpychające. S--s? Tutaj to już totalna porażka xD Nawet szkoda komentować, ale no cóż….. Nie skreślam jej b--ń Boże, ale jestem trochę zawiedziony.
Taka zamiana z ex, która ogarniała, do tego co teraz, to jak zamienić 2 letniego Mercedesa, na 24 letnią Lagunę.
Co najlepsze dziewczyna nie jest dziwolągiem. Jest ogarnięta, pracuje, ma koleżanki, najlepszą przyjaciółkę, ćwiczy, jest szczupła, dba o siebie, fajnie się ubiera, po prostu byście nie stwierdzili, że nigdy z nikim nie była. Bardzo mi się podoba jakby nie było
Ktoś powie, że wszystkiego się nauczy, liczę bardzo na to, ale akurat nie jestem tego pewien.
#zwiazki #tinder #s--s #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: niczego nie nauczy się sama, musisz aktywnie brać udział w jej nauce albo nauczy ją ktoś inny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim:
@technojezus: różnica między Tobą, a tą różową jest taka, że ona jest kobietą, a Ty mężczyzną... macie inne podejścia do życia, w innym czasie macie "potrzebę" budowania rodziny i zapewne występuje wiele innych różnic
Dobrze wnioskuję, że Twoja ex miała 2 lata? Sus
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: razzor91
@TiREX: moja różowa jest w tym wieku, to mogę opowiedzieć na przykładzie. Głównie: wiara i konserwatywne wychowanie. Jest bardzo ładna, ma fajną figurę 62 w talii, 90 w biodrach. Ostatnio
a pozatym pewnie bejt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord