Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Przecież prędzej to teraźniejsza dziewczyna to ten Mercedes - nówka sztuka, 0 przebieg a była to wyśmigana laguna. Plus to chyba logiczne, że jak nigdy tego nie robiła to nie ogarnia XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ona sama z siebie się nie nauczy bo nie wie że to co robi teraz jest słabe i można lepiej. Ty musisz ją wszystkiego nauczyć. Od podstaw. Ale jak to zrobisz to będziesz miał świetny materiał na żonę bo jest nieprzechodzona i chętna żeby się rozwijać.
  • Odpowiedz
Ktoś powie, że wszystkiego się nauczy, liczę bardzo na to, ale akurat nie jestem tego pewien.

@mirko_anonim: niczego nie nauczy się sama, musisz aktywnie brać udział w jej nauce albo nauczy ją ktoś inny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ogólnie mnie zastanawia, dziewczyna 24 lata, mówisz piękna, jakim cudem ona przez tyle lat nie została przez nikogo poderwana na tyle żeby iść z nim do łóżka? wiem, że zdarzają się takie sytuacje, ale zastanawiam się z czego one wynikają?
  • Odpowiedz
@TiREX: co w tym dziwnego? Ja też grubo po 20 roku życia przestałem być prawiczkiem czy być w związku. Miałem powodzenie wśród dziewczyn, miałem znajomych, byłem aktywny. Po prostu nie chciałem być w związku.
  • Odpowiedz
@TiREX: co w tym dziwnego? Ja też grubo po 20 roku życia przestałem być prawiczkiem czy być w związku. Miałem powodzenie wśród dziewczyn, miałem znajomych, byłem aktywny. Po prostu nie chciałem być w związku.

@technojezus: różnica między Tobą, a tą różową jest taka, że ona jest kobietą, a Ty mężczyzną... macie inne podejścia do życia, w innym czasie macie "potrzebę" budowania rodziny i zapewne występuje wiele innych różnic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli obecna dziewczyna ma 24 lata i biorąc pod uwagę komentarz „to jak zamienić 2 letniego Mercedesa, na 24 letnią Lagunę”
Dobrze wnioskuję, że Twoja ex miała 2 lata? Sus
  • Odpowiedz