Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +512
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +31
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Ktoś wie jak rozwiązać te j----e ścinki w #beatsaber ?
Miałem 6700XT i były lagi jak zmieniały się kolory na mapie
Miałem 6900XT i tak samo
Miałem 6950XT i dalej to samo
Aktualnie mam 4070Ti OC i wciąz są j----e lagi, grać się przez to nie da i przewala się mapy przez to.
Wyłączone nagrywania, skalowanie 1,0x
Gra, która powinna płynnie działać na 1060 ścina się na 4070Ti OC przy capie na 100FPS w programie Nvidii (-‸ლ)
#vr #oculus #virtualreality #quest3
Ten procesor bez większego problemu generuje 100FPS w Cyberpunku, RDR2 i wielu wymagających grach.
Temperatury też są wręcz idealne, bo ledwo 50 stopni, chłodzenie wodą, 8wentylatorów z dobrze dobranym przepływem powietrza.
RAM też nie jest najgorszy bo to IRDM PRO
@7uras Coś ścina
Pytanie dlaczego HL:Alyx nie ścina, dziesiątki innych gier nie ścinają
Tylko beat saber ma problem, tylko tutaj pojawiają się lagi
Jak na moje to jest odpowiedź, a dlatego nie czujesz tego na innych grach, bo beat saber jest bardzo dynamiczny.
Wyścigowe
Chcesz mi powiedzieć, że wyświetlanie klocków jest cięższe niż ogarnięcie całego FPS?
no i w weekend cofałem aktualizację windowsa 11 bo od niej zaczeło mi ciąć ostro i reinstalacja sterowników nic nie zmieniła. po rollbacku problem minął
@MePix: Tak, enkodery video mają wchuj roboty przy kodowaniu dużej ilości efektów cząsteczkowych, błyskających swiateł itd
Bo nawet te kilkadziesiąt ms lagu może popsuć wszystko, przy wywiijaniu mieczykami świetlnymi XD
@MePix: battle royal na okularach, mój błędnik nie lubi tego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie ciężko coś powiedzieć, ale możesz być pewny że to nie jest wina karty ani procka, tak po prawdzie jedyne
Gram we wszystko, a strzelanie celując „realnie” a nie muszą wychodzi mi lepiej więc mi się podoba taka gra
Wiesz ile cząsteczek, skryptów, aktorów, elementów jest na jednej mapie w takiej grze?
Nie wspominając już o elementach statycznych bo tych jest kilkadziesiąt tysięcy
Beat Saber wyświetla tylko kilka świateł i animacji w tle, bo to nie są aktorzy, do tego tworzy 1 (słownie JEDEN) blok w 2 kolorach i 1 (słownie JEDNYM) typie cząsteczek po przecięciu oraz ogarnięciu gdzie uderzył miecz