Aktywne Wpisy
mickpl +285
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Habebok +22
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Myslalem, ze senior tester manualny to osoba co zna apke na wylot, a ja sie ostatnio dowiedzialem, ze lider devow musial pomagac testowac takiemu testerowi XDD
#pracait #programista15k #programowanie #testowanie
@koral no tak sie, ze dosyc duza firma z usa xd
- ile mamy?
- 120
- ma być 300
- to nierealne...
-nie interesuje mnie to. Chce mieć na papierze
I totalnie nie mam nic do tych osób bo to bardzo spoko typki i bardzo dobrze znają nasz produkt problem taki, że nie za bardzo są zainteresowani jakimkolwiek rozwojem osobistym xD
@toord: no ja mam wlasnie
@razdwatrzy55: chodziło mi o Ukraincow/Ukrainki :D
Robie co mogę ale czasem czasu mi brakuje, produkt jest duzy, a tamta dwójka ziomków za każdym razem jak coś trzeba przetestować w API mnie do tego biorą bo sami nie kleją za bardzo. Ale jestem na ostatniej prostej zeby kodzić w firmie nasz poboczny produkt wiec sie z tego wyrwę prawdopodobnie c:
@WykopX Jeden faktycznie sie interesuje sportem, drugi gierkami.
@toord: ale jak to wedlug wykopkow trudno jest przejsc z testera na deva ( ͡° ͜ʖ ͡°) w czym piszesz?
Projekt którym miałbym sie zająć to java spring + angular czyli raczej typowe technologie xD
Mam całkiem duzy background devowy, napisanie duzej inżynierki i napisanie projektu dla rodzinnej firmy do rozliczania roznych rzeczy
Czy