Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Link do nowej wersji:
Link do pobrania exe
* Pierwsza wersja z UI opartym na frameworku Flet
* Lista zadań, która jest zapamiętywana nawet po wyłączaniu programu
* możliwość wyboru kolorystyki i motywu
* Kilka nowych rozwiązań
* Oznaczenie sądu jest teraz listą pozwalającą na wyszukiwanie, na liście są również przypisy np. KR1M w Miechowie zamiast KR1M
Samo UI ma pozwolić mi na łatwiejszą modyfikacje i wprowadzanie zmian.
Teraz zacznę w końcu wprowadzać poprawki i zmiany, które zbierałem przez ten czas, gdy nie miałem czasu skończyć tego UI. Zapewne pojawią się jakieś nowe błędy, ale teraz powinno być już z górki.
#ekwpobieraczek
#ksiegiwieczyste #python #selenium #geodezja #nieruchomosci
źródło: Animation
PobierzByć może to jest przyczyną generowania błędów jak
"Błąd łączenia działów księgi: [Errno 2] No such file or directory: 'D:\Folder zapisu\test1/SI1M.00000002.9_1o.pdf'"
- organizacja kodu która wydaje się losowa, coupling z headlessowa przeglądarka, hardcodowanie tu i tam, primitive obsession
- niespójny casing w nazwach metod/klas/funkcji, mieszanie polskiego i angielskiego w naming conventions (if zupelna czy tam if try_zupelna albo sad_list)
- funkcje po kilkaset linii, które mogłyby zostać rozbite na ładne