Aktywne Wpisy

breakdown1 +1
Przydałby mi się doradca finansowy lub jakiś ogarnięty coach. Nie wiem jak rozplanować najbliższe kilka lat. Mam wrażenie, że jest za dużo zmiennych by na oko ocenić która strategia byłaby najlepsza.
Chciałbym kupić mieszkanie, ale nie wiem czy ładować teraz w giełdę ile się da, a potem przykładowo połowę wyciągnąć na wkład własny (np uzbierać 400k, a potem 200k wyciągnąć), czy może wyciągnąć wszystko by kredyt był jak najmniejszy, ale potem budować portfolio
Chciałbym kupić mieszkanie, ale nie wiem czy ładować teraz w giełdę ile się da, a potem przykładowo połowę wyciągnąć na wkład własny (np uzbierać 400k, a potem 200k wyciągnąć), czy może wyciągnąć wszystko by kredyt był jak najmniejszy, ale potem budować portfolio

Zobacz sobie art. 178 Kodeksu pracy.
@sberatel: Ostatnia zmiana kończy się o 21:30 więc to już jest pora nocna.
@sberatel: No właśnie nie akademicka :D To czy jest na przerwie po 21 nie ma znaczenia, bo ta przerwa jest liczona jako czas pracy. Więc nie może pracować jeśli zmiana jest choćby minutę w przedziale 21:00-7:00.
A, że kierowniczka jest nieogarnięta to faktycznie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim pora nocna zaczyna się o 21:00, jesteś pracownikiem, otwórz sobie kiedyś kodeks pracy, np. jutro przy sobocie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi