Aktywne Wpisy
grexo +22
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +832
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
@wstanczyk: Czy ty mówisz o podniesieniu wieku emerytalnego XD?
niech po prostu zmniejszą podatki i ograniczą biurokrację (tak, wiem, że to nierealne bo to ich żelazny elektorat)
@Elberus: xDDD Czyli jak powiedzieć - "mam 16 lat i odkryłem Korwina tydzień temu, teraz rozumiem ekonomię".
Dzięki za posłużenie przykładem tego, co własnie wyszydziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wstanczyk: xD czyli jak powiedzieć - wyrosłem z Korwina i teraz staję na głowie żeby utrzymać status quo bo już jakoś się zagnieździłem w tym systemie. może i jest c-----o, ale stabilnie idziemy na dno.
@Elberus: i nigdy cie nie zastanawiało czemu ludzie wyrastają z Korwina? Z doświadczeniem życiowym ludzie orientują się do czego populizmy JKM by zaprowadziły :)
jesteście żałośni. gardzę wami :)
A już najzabawniejsze są korwinisci co chcą by wszystko było wolno rynkowe za wyjątkiem rzeczy która już ich dotyka. I jak np. Korwin został zbanowany na FB to nagle FB nie był już prywatnym
Dlaczego walisz taki ogólniak zamiast odpowiedzieć na te rzeczy które poruszyłem? Przecież pokazanie jak się mylę byloby dożgŏ bardziej efektywne.
Swoją drogą nie widzisz problemu w podejściu Korwina, że należy zostawić pieniądze i wybór ludziom, ponieważ ludzie dokonują najlepszych wyborów jeżeli chodzi o ich dobrobyt, podczas gdy jednocześnie obecną sytuacja
Skoro moje "manipulacje" są tak słabe to tym prostsze i łatwiejsze powinno być pokazanie jak to wygląda na prawdę. Ale prościej jest walić frazes bez pokrycia i liczyć że inni ci przyklasną pomimo że unikasz podania jakiekolwiek argumentu i wystarczą im twoje ataku słowne bez pokrycia
@wstanczyk: piszesz, ze Polacy nie lubią reform, mi się wydaje ze nie lubią złych reform jakby weszła reforma ze Tusk codziennie sra Ci to ryja to pewnie byś się cieszył, reszta Polaków niekoniecznie.