Wpis z mikrobloga

#swiatlowod Co byście wybrali Orange czy Netię? Z Orange korzystam już parę lat, przez te lata może 2 awarie były i to bardziej na kraj lub większy region. Nic złego o nich nie powiem... nie muli, ping idealny 24/7 prędkość też.

Z netią nie miałem styczności, różnica w cenie 35zł mniej względem Orange (mowa o pakiecie z TV) w tym 30 kanałów mniej... przeżyje. xD
Kwestia stabilności, pingu i prędkości, czy też są tak bezproblemowi jak Orange? Czy lepiej dopłacać te 35zł więcej?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Garru11: mam netie katowice

Tv się czasem sygnał gubi (tv mam po wifi) tak raz dziannie czasem 2. Albo jest spokój.

Te ich pudełko/dekoder( mam tą giga nagrywarkę) czasem wymaga resetu bo jakieś funkcje nie działają najczęściej dotyczy to aplikacji max albo
  • Odpowiedz
  • 0
@Michal_Spira: Dlatego interesuje mnie, która ma mniej tych negatywnych wspomnień. Oczywiście opinie ludzi, co mieszkają w dużych miastach w centrum, a nie na obrzeżach, bo domyślam się, że jak ktoś mieszka na wypiz**owie_dolnym, to tam nic dobrze działać nie będzie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wolnyityle: Czyli dziewczyna zabije jak będzie jej się zawieszać, wiem że kumpel 4 bloki dalej ma Orange, bo sam mu polecałem i przez 4 lata 0 problemów, ale im tak te ceny w górę poszły, że jak zobaczyłem 300 setkę i TV za 105zł to aż się łapie za głowę, jeszcze nie dawno był za tyle 1GB, a że się przeprowadzam to mam alternatywę T-mobile, Orange i Netię. T-mobile odpada,
  • Odpowiedz
@Garru11: to sa przerwy rzędu 10 sekund czasem kilka razy z rzędu czasem spoko ale nie ma tygodnia żeby choć raz nie było. Czy przeszkadza w ogądaniu? Nie bardzo. Nie ma przerw na 1h tylko kilka razy po 5-10 sek a potem spokój.
  • Odpowiedz