Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +391
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +27
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Co do sprawy aquaparku ma mieszane uczucia bo jest
Komentarz usunięty przez moderatora
@HaPe: O tych rzekomo głośnych, rozwydrzonych bachorach też czytam tylko w internecie. Mieszkałem na wielu warszawskich osiedlach i bomble są niczym przy hałasie jaki generują psy. A trafić jeszcze na mieszkanie nad którym kundel ujada po wyjściu właściciela do pracy to już w ogóle dramat.
Jak chodzę z moimi maluchami do sklepów po zakupy to np. często slyszę od kasjerek, że mam bardzo grzeczne dzieci, bo są akurat jedynymi w kolejce i faktycznie cierpliwie stoją i czekają aż wyjdziemy ze sklepu
@HaPe: jak to jest, że bezdzietny lambadziarz zawsze spotyka tylko te rozwrzeszczane i piszczące dzieci, a ja otoczony nimi non stop praktycznie takich nie widzę?
@zmarnowany_czas: co ty taki agresywny, powinnieneś być szczęśliwy z rodzinką
a ty nie pisałeś coś o hejcie w internecie?
A hejt na bezdzietnych pasożytów to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek.
pamiętaj hejt rodzi hejt, nie przekonasz nikogo do posiadania dzieci wyzywając go
@HaPe: uuu, widzę że zabolało nazwanie pasożytnictwa pasożytnictwem, skoro odpowiedzieć potrafisz tak marnym ad personam.
@zmarnowany_czas: pasożyt to osoba żerująca na żywicielu, tymczasem ja przez całe życie więcej wpłacam do systemu w podatkach niż od niego otrzymuje. Skąd ta agresja u ciebie wynika? musi być jej jakieś żródło? problemy finansowe?
@HaPe: gościu, w wielu tematach p--------z takie bzdury, że nazywanie tego „innym zdaniem” to mało śmieszny żart xD i nie chodzi mi o demografie, a wiele innych, gdzie już nie raz nawet ja wskazywałem ci pisane przez ciebie bzdety
@zmarnowany_czas: naucz się kultury wypowiedzi, ja do ciebie w tak agresywny sposób nmie piszę