Aktywne Wpisy

MonazoPL +99
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +543
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

#programowanie #programista15k #pracait
źródło: temp_file2276444971141971152
PobierzJest opcja ze sie uda?
Miałem też poznać kobitkę, która pracowała jako fizyk i miała swoje patenty z zakresu zdaje się fotoniki. Jej przebranżowienie się w na programistkę było zajebiście sprawne.
Mój przyjaciel z dzieciństwa stwierdził że nie odpowiada mu bycie spawaczem, poszedł zaocznie na studia, na 3 roku został programistą, jako junior dostał więcej niż zarabiał 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Tylko na wykopie można przeczytać jakich to nie trzeba mieć bajońskich umiejętności, żeby klepać kod, tymczasem normalni ludzie srają na wykop, przebranżawiają się i zyją swoim życiem.
@Tosty_z_Opiekacza: Dokładnie. Wielu się, wydaje, że jak ktoś skończył studia IT i jest programistą to na pewno jest dużo lepszy od takiego kogoś kto się przebranżawia a realia są takie, że jak ktoś skończył studia IT to nie zawsze jest orłem, ma wysoką
@adifek01: Ta babka studia to kończyła 20-30 lat temu, więc nie jestem pewien czy wtedy też programowali. Nawet jeśli tak to nic z tego okresu już nie pamiętała. Chemia czy Biologia to też nauki ścisłe.
Chemia i biologia są ścisłe, ale znacznie mniej abstrakcyjne niż fizyka czy matematyka. Oczywiście prawdziwie ścisły umysł poradzi sobie po dowolnych studiach, ale znając trochę biologiczno/chemicznych osób z liceum, raczej większość nie miałaby czego szukać na matematyce czy fizyce.
@Tosty_z_Opiekacza: tak było, byłem tym kolegą
W ta opowiesc o spawaczu to moge uwierzyc jak dzialo sie to przed 2021. Po - tak srednio
@Milo900: Początek 2024.