Aktywne Wpisy
wortor +895
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
SpiderFYM +2
Najlepsze gry w jakie graliscie w tym roku to..?
I nie chodzi o gry wydane w tym roku tylko w ogole.
Nieważne jaka platforma, bez podzialow.
Ja zaczne:
I nie chodzi o gry wydane w tym roku tylko w ogole.
Nieważne jaka platforma, bez podzialow.
Ja zaczne:
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący policjant nie wiedział, że jest nagrywany.
Najpierw przywitał się ze sprawca używając jego pseudonimu, potem chwilę się z nim droczył i żartował. Nie zareagował na to, że pasażer ma nie zapięte pasy. Nie zareagował na popełnienie czynów zabronionych.
Policjant i sprawca chwilę się powygłupiali po czym Buczooo zaproponował policjantowi wyścigi po ulicach Warszawy.
Policjant odpowiedział: DOBRA DAWAJ!
Na nagraniu widać jak w tym momencie policjant włącza syrenę i gwałtownie rusza radiowozem, a za nimi rusza z piskiem opon i również gwałtownie przyspiesza zabójca drogowy!
Zamiast podjąć interwencję, zatrzymać i ukarać sprawcę - policjant wyraźnie znający sprawcę, fraternizuje się z nimi, wręcz podlizuje się sprawcy. A potem zaczyna się z nim ścigać nie podejmując interwencji!
Oryginalny materiał TU
#motoryzacja #afera #policja #polska #warszawa #wyscigi #kryminalne
@thorgoth: to jest już śmierć pnia mózgu nazywać każdego przekraczajacego prędkość zabójcą drogowym. Tak samo jesteś gwałcicielem bo masz penisa i się masturbujesz czyli nie kontrolujesz swoich potrzeb seksualnych xD
@D00D00: xDDDDDDDDDD
Jak ciśniesz 120km/h w zabudowanym to jesteś mordercą, dla mnie EOT
A nie, czekaj, pomyliły mi się piraty