Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: Trzeba być lewakiem z gwoździem w mózgu żeby będac lesbijką zajść w niechcianą ciąże.

@Blaskun: Kobiety też mogą mieć sprawne i funkcjonalne penisy więc jak najbardziej mogą zajść w niechcianą ciąże.
  • Odpowiedz
Trzeba być lewakiem z gwoździem w mózgu żeby będac lesbijką zajść w niechcianą ciąże.

@Kopytnik_1: @Blaskun: trzeba być prawakiem z IQ rozwielitki żeby nie rozumieć, że ciąża może być chciana ale płód może nie rozwijać się prawidłowo albo zagrażać zdrowiu matki
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: k---a, poważna sprawa, a idiotka prowadząca profil wstawia taki cringe. I mam nadzieję, że to właśnie z tego jest tu beka, bo fakt, że każda kobieta może w którymś momencie życia potrzebować aborcji to oczywiście oczywista oczywistość.
  • Odpowiedz
Trzeba być lewakiem z gwoździem w mózgu żeby będac lesbijką zajść w niechcianą ciąże

@Blaskun: czemu niechcianą? Przecież bez niej nie da się zrobić aborcji! xD
  • Odpowiedz
@drobne_na_taryfe: Więc lesbijki w Polsce nie potrzebują aborcji.

a ktoś na tym screenie to sugeruje?

@bacaa90: Odnosiłem się do odpowiedzi jaka została udzielona użytkownikowi @Blaskun więc skoro lesbijki mają dostęp do aborcji jeśli zostaną zgwałcone, to nie wiem w ogóle po co ktoś robił taki screen, bo w polskich realiach nie ma on żadnego sensu.
  • Odpowiedz
Trzeba być lewakiem z gwoździem w mózgu żeby będac lesbijką zajść w niechcianą ciąże.

@Blaskun: bo to są spektrum-lesby, they/them/banan, zachodzą z transami lub niebinarnymi gejami, czy coś tam
  • Odpowiedz