Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Komentarz usunięty przez moderatora
@Blaskun: Kobiety też mogą mieć sprawne i funkcjonalne penisy więc jak najbardziej mogą zajść w niechcianą ciąże.
@Kopytnik_1: @Blaskun: trzeba być prawakiem z IQ rozwielitki żeby nie rozumieć, że ciąża może być chciana ale płód może nie rozwijać się prawidłowo albo zagrażać zdrowiu matki
@Blaskun: czemu niechcianą? Przecież bez niej nie da się zrobić aborcji! xD
@drobne_na_taryfe: Ktoś zakazał aborcji jeśli ciąża jest wynikiem gwałtu?
@motonita: a ktoś na tym screenie to sugeruje?
@bacaa90: Odnosiłem się do odpowiedzi jaka została udzielona użytkownikowi @Blaskun więc skoro lesbijki mają dostęp do aborcji jeśli zostaną zgwałcone, to nie wiem w ogóle po co ktoś robił taki screen, bo w polskich realiach nie ma on żadnego sensu.
@Blaskun: bo to są spektrum-lesby, they/them/banan, zachodzą z transami lub niebinarnymi gejami, czy coś tam