Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Dlaczego żona mojego kolegi mnie nie lubi? Ⓘ
Żona kolegi mnie chyba nie lubi
Obaj z kolegą mamy po 32 lata, znamy się od gimnazjum i mieszkamy w jednym mieście więc często wychodzimy na miasto, czasem ja go zapraszam do siebie, czasem on mnie do siebie, chociaż od kilku lat jest to w duecie ja,on+jego żona do której nic nie mam ale ona często subtelnie mi daje znać że za mną nie
Żona kolegi mnie chyba nie lubi
Obaj z kolegą mamy po 32 lata, znamy się od gimnazjum i mieszkamy w jednym mieście więc często wychodzimy na miasto, czasem ja go zapraszam do siebie, czasem on mnie do siebie, chociaż od kilku lat jest to w duecie ja,on+jego żona do której nic nie mam ale ona często subtelnie mi daje znać że za mną nie

OracleCloud +3
Załóżmy sytuację: jesteście z dziewczyną 3-4 miesiące, pomagacie jej w remoncie mieszkania. Ona mówi w pewnym momencie przy was do swojej matki, że jest zadowolona z tego mieszkania, i kiedyś może ze swoim partnerem i swoim dzieckiem tu zamieszka. Nie wymienia was z imienia, nie patrzy się na was. Jaka jest wasza reakcja?
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Jak na to reagujecie?
- Traktuje jako redflag 84.6% (1020)
- Nic złego nie powiedziała 15.4% (186)

Mieszkałem przez pewien czas w miejscu, w którym była tylko Biedronka. Przez to smakując po raz pierwszy pewnych "specjałów", nie chciałem już do nich wracać. Okazuje się jednak, że w innych sklepach produkty o tych samych nazwach okazują się nie dość, że zjadliwe, to jeszcze całkiem smaczne. Nie dotyczy to zapewne wszystkich produktów, bo np. jogurty wszędzie są tak samo dobre. Oczywiście to tylko mój punkt widzenia, ale chętnie poczytam, czy ktoś również ma to samo wrażenie na konkretnych produktach.
#serdelki #zalesie #biedronka
@Zakopianczyk:
Miękkie, białe grudki w mięsie mielonym? Niemożliwe!