Aktywne Wpisy
czarrny +3
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +95
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Co ty się wczoraj urodziłeś gościu? Xd
Zobacz film Shaun of the Dead i postać gostka o imieniu Ed ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: jak by jakis znajomy tak wbijal bez zapowiedzi, to automatycznie bym sie od niego odcinal.
Napisz i sie umow jak normalny czlowiek, ludzie maja swoje plany.
Jesli większość Twoich spotkań z tym kolegą jest spontanicznych bez zapowiedzi to ja się nie dziwię żonie że stawia dzieci i czas spędzony z rodziną jako
albo to klasyczne odcinanie pantofla od kolegów-singli. możliwe tez ze sama miała takie sytuacje ze swoimi koleżankami-singielkami i wie co jest 5 ( ͡º ͜ʖ͡º) tu tez fajnie sobie urobiła frajera ze normalnie ponad jego głową decyduje kto ich moze odwiedzać, a kto nie xD
albo oni oboje mają ciebie dość, ale gość nie ma psychy cie odpulić, wiec robi
Jeśli dla niego to jest ok, że wpadasz bez zapowiedzi, albo siedzisz z nim i grasz w fifę - to niech porozmawia o tym z żoną.
A jeśli przyznaje rację to niech Tobie postawi granicę.
Totalnie w tej historii brakuje mi reakcji Twojego kumpla.
Ogólnie bym się tym nie przejmował ale jak Cię to dręczy, zapytaj kumpla
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Kitku_Karola: o kutwa, no tak zapomnialem ze teraz sie trzeba z miesiecznym wyprzedzeniem umawiac, wbic w kalendarzy, w drzewko spotkan, zapowiedziec sie konkretnie z terminem od do.
A potem placz i lament bo nie ma spontanicznosci, bo nie ma nic szalonego, bo wszystko poukladane od A do Z, a znajomych
Wiekszosc ludzi tego nie lubi, wiec mozesz to uszanowac i napisac/zadzwonic zamiast wpadac z nienacka.
@PurpleHaze: Ale kto płacze?
źródło: 1000005405
PobierzJak słyszę to slowo to mi sie rzygać chce.