Aktywne Wpisy
heksengerg +1113
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +15
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
Ajajaj jaka ta nasza klasa polityczna jest fatalna. Tymczasem:
@mozgen: To jest POMIMO rządu!
Wzrost PKB jest tylko i wyłącznie ciężką pracą Polaków i ich ambicjami do rozwoju/tworzenia biznesów itp. Podobnie jest w
I mordy jarka obwiazanej flagą polski.
Sorry ale mam serdecznie dosyć polityków chwalących się tym PKB jakby to była ich zasługa. Nie, nie jest. A wejście do Unii to nic innego jak zniesienie problemów, które właśnie POLITYCY STWORZYLI. Czyli regulacje celne, protekcjonizm gospodarczy, migracji pracowniczej itp.
@Bulkas123: opcja amerykańska jest lepsza, przecież to oczywiste. Izrael masz w obu opcjach i tak
@mozgen: Dlatego napisałem- trochę wbrew politykom. Ogólnie to był chyba jedyny sesnsowny kierunek za który też- nie ma co kryć zapłaciliśmy też zachodniemu biznesowi tymi firmami, które dobrze funkcjonowały lub miały monopol jak banki, tpsa, elektrownie, zelmer.