Wpis z mikrobloga

@maniek74: @derecki @kzklozet2 @Vateusz23
Maniek jesteś u mnie na czarnej liście, ale w pewien sposób to zobaczyłem bo mi się coś innego wyświetliło i kliknąłem.

TLT miałem przez chwilę ale sytuacja się zmieniła.

Kupowałem akcje za cały portfel na dołku 5-7 sierpnia, potem sprzedałem go 8% drożej. Potem kupowałem dołek w okolicach 4 września i sprzedałem go 2 października z zyskiem około
tom-ek12333 - @maniek74: @derecki @kzklozet2 @Vateusz23 
Maniek jesteś u mnie na czar...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@tom-ek12333 przecież przygłupie naganiales na to przez kilka tygodni praktycznie dzień w dzień, później jak zaczęło spadać, to napisałeś, ze wszystko ok, bo to jest u ciebie pozycja długoterminowa, a teraz jak spadło jeszcze mocniej, to piszesz, ze jesteś bez pozycji, ha tfu
  • Odpowiedz
@maniek74: no ja kupiłem świadomie ale w dłużej perspektywie czasu, jeśli wy na tym spekulujecie krótkoterminowo to już wasza sprawa więc nie ma się co wyzywać tutaj, każdy ma swój rozum i swoje pieniążki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i np w uran nie wejdę xD
  • Odpowiedz
  • 0
O, standardowo tomusia przychodzi bronić jakieś konto które jest aktywne na tagu od miesiąca, ale ty jesteś typie żałosny
  • Odpowiedz
  • 0
@tom-ek12333 nikt tu nic nie znaczy, to wykop, portal ze śmiesznymi obrazkami na którym po raz kolejny stałeś się pośmiewiskiem, a liczyłeś na to, ze znajda się naiwni frajerzy którzy będą nabijać wyświetlenia na twoim g---o-blogu
  • Odpowiedz