Wpis z mikrobloga

idzie 5 miesiąc związku z dziewczyną i jest idealnie. dogadujemy się na każdej płaszczyźnie bez żadnych spin i konfliktów. fajnie się dobraliśmy charakterami, że oboje jesteśmy współpracujący, nie forsujemy nic na siłę i bez zgody drugiej osoby. tacy bezkonfliktowi, nie chcący urazić drugiej strony i podchodzący z szacunkiem do niej osóbki się dobrały ()
#zwiazki #chwalesie
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@gramofonowy: @Adruns @gyrosik @pekas dziękówa. wiem, wiem. jak przetrwamy staż 2-3 letni, czyli ten, po którym najwięcej par się rozchodzi to będzie git. na razie cieszę się dniem dzisiejszym i tym, co wypracowaliśmy wspólnie przez te miesiące, czyli wspólne zwyczaje, przyzwyczajenia, nauczyliśmy się również naszych różnic i to, co wspólnie lubimy. natomiast to dopiero początek drogi do stykania się pomarszczonymi ciałami za 50lat. będę wołał za 3
  • Odpowiedz
@Castellano: moja ex podczas 2 letniego związku się k-----a na boku, a też na początku było super słodko i uroczo, zdejmij różowe okulary jak to twój pierwszy poważniejszy związek i chłodną głowę miej
  • Odpowiedz
@Castellano: szczerze to ci wspolczuje. To ze bierzesz te sprawe za pewnik, jest po prostu smieszne. Nie dosc, ze baby zmieniaja sie co chwile bo im homony tak podpowiadaja, to dojdzie do tego twoja mialkosc i ona cie po prostu zostawi.
  • Odpowiedz
  • 19
@Castellano: XD Miałem to samo, nagle z piz*y z dnia na dzień, wymieniła mi 100 rzeczy, o których nie wspominała nigdy wcześniej i zerwaliśmy xdddd a zawsze staralem sie zagadywac i pytac to powtarzala nieee ty jestes wspanialy hihihi
  • Odpowiedz
@Castellano: XD masz 12 lat, że musisz chwalić się na stronie ze śmiesznymi obrazkami, że kogoś masz? Pięć miesięcy to nawet początek nie jest. To tak, jakbyś kupił używaną furę i cieszył się po jednym dniu, że wszystko jest gitara. Poczekaj trochę, a nie napalasz się
  • Odpowiedz