Aktywne Wpisy
iquiet +194
We wrześniu poproszono mnie, żebym przyszedł dodatkowo jeden dzień za +100% płatne (dniówka x2). Zgodziłem się bo spoko kasa za jeden dzień wychodzi.
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
to jest premia uznaniowa a ja uznałem, że na tyle zasłużyłeś
costom +174
Ta 16-letnia Włoszka o imieniu Desirée Mariottini jednej nocy, gdy z przystanku odjechał jej autobus, musiała do domu iść pieszo. W drodze powrotnej 4 imigrantów z Senegalu zaatakowało ją. Zabrali dziewczynę do opuszczonego, częściowo wyburzonego budynku. Przytrzymywanej podawali n-------i, rozebrali ją, gwałcili i torturowali.
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
Idź i wspieraj gastronomię - pan peciembiorca musi mieć kilkaset procent marży bo się udusi (tzn. bo inaczej mu braknie na ratę lyzyngu na Panamerę).
#gastronomia #gastrowarszawa #bekazpodludzi
Polecam i mam w------e. Raz w restauracji nawet poprosiłem o napełnienie i kultularnie zapytałem ile place. Normalka że nic
@pilencjusz: Tak na poważnie, to ile masz lat? 50 że rzucasz tekstem "poczytaj sobie"? I w takim wieku siedzisz na wykopie?
O dietach i odżywianiu poczytałem wystarczająco. Nigdzie nie żadnego potwierdzenia tych waszych urojen. Ta sama kategoria co szkodliwość wody gazowanej dla zdrowego człowieka XD
DANIE dnia ZUPA + DRUGIE = 25zł
Zupy 10zł
KOMPOT 3zł
Są też bary mleczne nawet w większych miastach np. MEWA, MIŚ we Wrocławiu gdzie zupę zjesz za 5zł ;]
Umieram z ciekawości jakim jeszcze kałem oskarżeń będziesz ciskać z głębi klatki swojej typowej babskiej furii wyżywania się na Bogu ducha winnym otoczeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To sprobujcie kiedys, na pytanie co do picia, odpowiedz - szklankę kranówki.
Bo mnie się zdarza tak robić jak mam ochotę na wodę, i niemalże za każdym razem, pomimo zdziwienia, taką wodę dostaje :) raz czy dwa dostałem szklankę i informacje że mogę sobie sam nalać xD ale generalnie młodzi ludzie, albo Ci którzy
@arinkao: potrzebne źródło
Komentarz usunięty przez autora
@arinkao: Ja się pozbyłem refluksu stosując ten jeden prosty trik.