Aktywne Wpisy

Sark +14
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.4% (126)
- Ko 29.1% (571)
- Kofederacja 42.5% (832)
- Trzecia Droga 7.4% (145)
- Lewica 14.5% (285)
AyDeeKay +6
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody

Coś pięknego XD
A komentarze jeszcze lepsze
#gownowpis #bekazpodludzi #madka #heheszki
źródło: temp_file3906065576223319101
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@MirekStarowykopowy: To też prawda xD
A potem będzie zesransko jak zrobią dzień dla kobiet na pływalni xD
Tylk niech potem zrobią taki dla mężczyzn
Jesteś wyjątkowo głupi , nie miałeś do czynienia ze starością , nie mając dzieci i zakładając że dpsy będą przepełnione co ty zrobisz jak opasniesz z sił ? Ja wiem co zrobisz będziesz leżał w swoim gównie i płakał bo ma starość nie ma mocnych a leżących czy niepełnosprawnych starców jest multum , nie pytaj skąd wiem a
I co boli d--a?
1. Ładniej to nazwać - np wejście od 16/18 lat, a nie że zakaz wstępu dla dzieci
2. Grafika przedstawia gówniaka jako jakieś zło największe xD można było to o wiele lepiej przedstawić
Tak będzie, nie zmyślam. Zresztą czytając twoje wysrywy w tym wątku od razu widać, że z myśleniem u ciebie na bakier
źródło: New Project (1)
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Napewno ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale abstrahując od tego - reszta Twoich komentarzy jest idealnym podsumowaniem współczesnego społeczeństwa.
„Państwo nic nie robi, nie zachęca, dziecko musi mieć idealne warunki, 700k za 35 m2”
Jakbym tak myślał 8/9 lat temu to bym za c---a wafla nie dorobił się ani jednego dziecka bo od tamtej pory warunki dalej są far from perfect. Z 39m2 i jednego dziecka mamy teraz 200m2 i trójkę bombelków ale serio myślisz, że jest idealnie? Że wszystko jest zaplanowane? Jestem przedsiębiorcą, wszystko może w każdej chwili w-----ć się na łeb na szyję (jedno bankructwo już w życiu zaliczyłem, posiadając dwójkę dzieci) i dzieciaki będą musiały na wszystko zapracować sobie same. Tak ja ja, tak jak Ty, tak jak miliony
https://czarne.com.pl/katalog/ksiazki/zakaz-gry-w-pilke
Zdumiewające rżnięcie głupa. Bo wiadomo, że ludzie wydają 800+ na wódkę. Źródło? Z d--y, wiadomo. Czytam takie komentarz i już mam obraz, z kim mam do czynienia. I jeszcze ta chochola logika. Niechęć do posiadania dzieci też pewnie wynika ze złej sytuacji na rynku, ehe.
No właśnie. Moja pierwsza myśl, gdy przeczytałem jego komentarze – chochoły. Ich argumentacja stanowi afront logicznego myślenia. @OCIEBATON popracuj nad argumentacją, zapoznaj się z błędami logicznymi, poczytaj, na czym polega stawianie chochoła. Kilka osób odniosło się rzeczowo do twoich tez, ty idziesz