Wpis z mikrobloga

@OCIEBATON

@Linnior88 XD hurr durr kto ci szklankę wody poda ma starość

Jesteś wyjątkowo głupi , nie miałeś do czynienia ze starością , nie mając dzieci i zakładając że dpsy będą przepełnione co ty zrobisz jak opasniesz z sił ? Ja wiem co zrobisz będziesz leżał w swoim gównie i płakał bo ma starość nie ma mocnych a leżących czy niepełnosprawnych starców jest multum , nie pytaj skąd wiem a
  • Odpowiedz
  • 5
Raz na rok niech se będzie taki dzień, ale można:
1. Ładniej to nazwać - np wejście od 16/18 lat, a nie że zakaz wstępu dla dzieci
2. Grafika przedstawia gówniaka jako jakieś zło największe xD można było to o wiele lepiej przedstawić
  • Odpowiedz
  • 4
@OCIEBATON

@Linnior88 popełnię s---------o jak tylko zacznę zauważać że staje się nie samodzielny

I co boli d--a?

Tak będzie, nie zmyślam. Zresztą czytając twoje wysrywy w tym wątku od razu widać, że z myśleniem u ciebie na bakier
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: mam trójkę dzieci i szczerze mówiąc - taka akcja mnie w ogôle nie rusza. Wiem jak irytujące mogą być dzieciaki, szczególnie przy januszach rodzicielstwa.

Ale abstrahując od tego - reszta Twoich komentarzy jest idealnym podsumowaniem współczesnego społeczeństwa.
„Państwo nic nie robi, nie zachęca, dziecko musi mieć idealne warunki, 700k za 35 m2”

Jakbym tak myślał 8/9 lat temu to bym za c---a wafla nie dorobił się ani jednego dziecka bo od tamtej pory warunki dalej są far from perfect. Z 39m2 i jednego dziecka mamy teraz 200m2 i trójkę bombelków ale serio myślisz, że jest idealnie? Że wszystko jest zaplanowane? Jestem przedsiębiorcą, wszystko może w każdej chwili w-----ć się na łeb na szyję (jedno bankructwo już w życiu zaliczyłem, posiadając dwójkę dzieci) i dzieciaki będą musiały na wszystko zapracować sobie same. Tak ja ja, tak jak Ty, tak jak miliony
  • Odpowiedz
  • 5
Swoją drogą w komentarzach jest więcej komentarzy "ale się madki zesraly xDD" niż faktycznie zesranych madek (ʘʘ) takich roszczeniowych, odklejonych komentarzy to z 5 widziałem
  • Odpowiedz
@OCIEBATON

@K_R_S ah tak plakat jest winny, a nie to że państwo olalo politykę prorodzinna spłaszczajac ja do dawania 800+ żeby ludzie mieli na wódkę

Zdumiewające rżnięcie głupa. Bo wiadomo, że ludzie wydają 800+ na wódkę. Źródło? Z d--y, wiadomo. Czytam takie komentarz i już mam obraz, z kim mam do czynienia. I jeszcze ta chochola logika. Niechęć do posiadania dzieci też pewnie wynika ze złej sytuacji na rynku, ehe.
  • Odpowiedz
@BigGuy

@OCIEBATON takich kobiet znam bardzo niewiele, natomiast tworzenie przez ciebie chochoła wcale mnie nie dziwi gdyż z twoich wypocin dobitnie wynika, że nie grzeszysz potencjałem intelektualnym.

No właśnie. Moja pierwsza myśl, gdy przeczytałem jego komentarze – chochoły. Ich argumentacja stanowi afront logicznego myślenia. @OCIEBATON popracuj nad argumentacją, zapoznaj się z błędami logicznymi, poczytaj, na czym polega stawianie chochoła. Kilka osób odniosło się rzeczowo do twoich tez, ty idziesz
  • Odpowiedz