Wpis z mikrobloga

@OCIEBATON: gdzie ty i inni widzicie zesranie w komentarzach? Właśnie pkza tym faszyzmem to bardzoerytoryczne komentarze.
Osobiście, rozumiem że istnieje potrzeba takich "dni bez dzieci", ale forma wpisu zwłaszcza grafika jest mega słaba
  • Odpowiedz
  • 7
@Linnior88 dokładnie, powinni pójść w pozytywną reklamę zamiast wykluczającą.

Natomiast czytanie tego wątku i wykopowych freethinkerów sprawia, że nie mogę doczekać się 2060 roku i Polski starych ludzi w przepełnionych dpsach, całkowitego upadku usług publicznych i niewyobrażalnej biedy tylko dlatego, że pokolenie egoistów z bezdzietności uczyniło sacrum, a z chęci posiadania dzieci "dziecioróbstwo".( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@BigGuy no dokładnie gadają na innych dziecioroby a później sami rozwaleni jak g---o będą leżeć w dpsie z osrana d--a przez brak personelu
Każdy cwaniaczyna póki młody
  • Odpowiedz
  • 3
@OCIEBATON takich kobiet znam bardzo niewiele, natomiast tworzenie przez ciebie chochoła wcale mnie nie dziwi gdyż z twoich wypocin dobitnie wynika, że nie grzeszysz potencjałem intelektualnym.
  • Odpowiedz
Pisałem o okręgu łódzkim. okręgu. NIE UŻYŁEM SŁOWA REGION. dlaczego kłamiesz?

@djtartini1: No bezczelny xD Naucz się czytać, czy coś. Gość któremu odpisywałeś pisał o regionie, Ty wyskoczyłeś w odpowiedzi z łódzkim okręgiem wyborczym do Sejmu, bo to przecież totalnie bez sensu, żeby kandydat na europosła z Łodzi i poseł reprezentujący Pabianice czy Zgierz zabierał głos w sprawie basenu w Łodzi.

Tak w poprzednich wyborach kandydowała z
  • Odpowiedz
Czyli zabrać im pieniądze, które własnoręcznie zarobili. Super logika ( ͡º ͜ʖ͡º)

@kowalzmetina: wydali na emerytury swoich rodziców, niczego nie zarobili. Tak działa ten system ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@OCIEBATON to chyba masz mała wiedze bo warunki do dzieci, Polska ma jedne z lepszych na swiecie, w kwesti socjalnej od tacierzynskich po macierzynski. Tak samo prowadzenie ciazy, w ostatnim miesiacu ciazy usg na fundusz co 3 dni praktycznie lub na zadanie w szpitalu na biegu. Jakbys poczytal jak wyglada to w UK to sie za glowe zlapiesz, zadnych pelnoplatnych L4, usg i inne badania to rzadkosc. Moi znajomi do polski
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: mam dzieci ale uważam że to dobry pomysł. Nie każdy lubi hałas. Mamy wolny rynek poza tym. A jak są imprezy dla samych kobiet to jest ok i świat nadal istnieje
  • Odpowiedz
@Artic dobry pod warunkiem ze robi to prywaciarz a nie miejska spolka. Dodam tylko, ze zaden prywaciarz by tego nie zrobil zwlaszcza w sobote bo najwiekszy dochod generuja rodziny z dziecmi. Moj znajomy hotel przebudowuje specjalnie pod rodziny bo to znacznie zwieksza zyski takze tego. Trzeba miec łeb do interesu no ale jak to w spółkach miejskich za nie swoje to sie bawimy na calego
  • Odpowiedz