Aktywne Wpisy
Sark +14
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.4% (126)
- Ko 29.1% (571)
- Kofederacja 42.5% (832)
- Trzecia Droga 7.4% (145)
- Lewica 14.5% (285)
AyDeeKay +6
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
Coś pięknego XD
A komentarze jeszcze lepsze
#gownowpis #bekazpodludzi #madka #heheszki
@OCIEBATON: Na stronie oferta przedstawiona w normalny sposób, ilustrowana zdjęciem pary dorosłych zażywających relaksu w basenie.
https://aquapark.lodz.pl/aktualnosci/artykul/fala-tylko-dla-doroslych-19-pazdziernika-sobota-id97373/2024/10/7/
Na Facebooku dowalili do pieca przekreślonym drącym japę bombelkiem. Zaiste piękne. Nie jestem jakoś szczególnie zaskoczony, że taki przekaz trafia do wykopowej tłuszczy.
Jeden dzień w miesiącu, cały rok z zakazem wstępu dla facetów - postępowe działanie, przecież to tylko jeden dzień w miesiącu, faceci to zboczeńcy i chcemy czuć się bezpieczne xd
@sierramikebravo: to jest pływalnia miejska, więc nie powinna dyskryminować w żaden sposób. W ogóle, sobota to dzień, gdy najwięcej rodzin przychodzi na basen, najwięcej - żaden normalny prywatny biznes w sobotę nie wprowadzałby takiej zasady, tylko w dzień, gdy rodzin jest najmniej. To tak jakby wiedzieć, że od 19 nie ma rodzin na basenie i wprowadzić zakaz pływania
Ale jak się zakazuje wstępu chłopom to już jest be
@OCIEBATON:
@sierramikebravo: To samo mowie przeciwnikom handlowych niedzieli xD
Na szczęście jest strefa ciszy - bardzo polecam, sam korzystam i sobie chwalę. Raz nawet poszedłem do konduktora I poprosiłem o interwencję, bo babka z małym bękartem się wpakowała, a ten ryja cały czas darł
@djtartini1: (-‸ლ)
Przecież dostała się do Sejmu z okręgu sieradzkiego. Na stronie, we fragmencie który wcześniej wkleiłem, masz listę powiatów, które on obejmuje. Przecież to jeden z trzech okręgów wyborczych województwa łódzkiego, obejmujący takie miasta jak Pabianice czy Zgierz, bezpośrednio sąsiadujące z Łodzią.
@Bluszcz102: Bywały już akcje, gdzie wprowadzało się 50 takich dni w roku. Wtedy sprzeciw mężczyzn ma jakiś sens. To jest nieporównywalne do jednego dnia w roku.
@ZygmnuntIgthorn: ale nie mówię o wojewódzkie łódzkim tylko okręgu wyborczym łódzkim, wiem, że sąsiaduje, ale to nie jest ten okręg. Po prostu chciałem zaznaczyć, że tak samo mogli zainterweniować
@OCIEBATON: To ten kot czy pies będzie na Twoją emeryturę pracować?
Dobrze, że się nie rozmnażasz. Idiotów już na tym świecie wystarczy.